شناسهٔ خبر: 70165599 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه پیتزای مخلوط در خانه | نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزای خانگی

پیتزا از غذاهایی است که می توانید به آسانی با در دسترس داشتن فر آن را در خانه تهیه کنید؛ طعم پیتزای خانگی بسیار لذیذ تر می باشد. طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی در این مطلب آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، پیتزا مخلوط از پر طرفدارترین نوع پیتزا هاست. پیتزا از غذاهایی می باشد که شما می توانید به آسانی با در دسترس داشتن فر آن را در خانه تهیه کنید طعم پیتزا خانگی بسیار لذیذ تر می باشد. با تهیه وسایل پیتزا به آسانی این غذای دلچسب را به صورت سالم در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پیتزا خانگی

مواد لازم برای خمیر پیتزا برای ۴ نفر

آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شیر ولرم ۱ پیمانه

مواد لازم برای پیتزا

خمیر پیتزا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه ۱ عدد
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین

طرز تهیه پیتزای مخلوط در خانه | نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزای خانگی

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله اول :

برای تهیه پیتزا مخلوط ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید بدین منظور در ظرف مناسبی یک لیوان شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید و شروع به هم زدن بکنید.

در ادامه با کمک سلفون روی کاسه حاوی مواد را سلفون بپوشانید و حدود یک ربع بگذارید تا مواد کف کند.

مرحله دوم :

پس از کف کردن مواد روغن مایع و تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط تان اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید تا کاملا ترکیب شود.

مرحله سوم :

هم اکنون باید آرد را سه مرحله الک کنید. در ادامه آرد الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر شما به عمل بیاید.

مرحله چهارم :

پس از اینکه به خوبی خمیر را ورز دادید یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بکشید و در ادامه با کمک یک حوله روی ظرف خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید.

مرحله پنجم :

پس از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آرد نیز روی خمیر بریزید. سپس خمیر را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.

مرحله ششم :

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله در بیاورید سپس رو سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی سطح بگذارید با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید.

مرحله هفتم :

خمیری که آماده کرده اید را حدود ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.

طرز تهیه پیتزای مخلوط در خانه | نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزای خانگی

طرز تهیه مواد پیتزا مخلوط خانگی

مرحله اول :

برای تهیه مواد پیتزا مخلوط ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری(روغن، نمک، فلفل، زعفران) سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم :

یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود.

مرحله سوم :

گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت چرخ کرده عوض شود. ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا) می شود را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم :

قارچ ها را نیز شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

مرحله پنجم :

چند برش از فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیون ها را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید.

مرحله ششم :

گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله هفتم :

سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی خمیر بریزید و پخش کنید.

مرحله هشتم :

گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکنده روی گوشت بریزید.

مرحله نهم :

مواد دیگر که شامل (قارچ، ذرت، فلفل دلمه ای، گوجه، زیتون) را به صورت پراکنده روی خمیر پیتزا پخش کنید.

مرحله دهم :

ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن) می شود را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید میزان پنیر پیتزا به دلخواه شما می باشد.

پیتزای آماده شده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا

برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
برای طلایی شدن روی پیتزا، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
برای تهیه پیتزا مخلوط می‌توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.