به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، دانههای روغنی، سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند و اغلب به عنوان یک «میان وعده سالم» توصیه میشوند. بسیاری از آنها در واقع سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا ۶ و امگا ۳ هستند که هم برای مغز مفید هستند و هم برای سلامت قلب و حافظه (در برابر اختلالات عصبی).
یورونیوز اعلام کرد، با این حال این موضوع را نیز باید درنظر داشت که محتوای چربی آنها گاه میتواند مشکلآفرین باشد.
دکتر ژان میشل کوهن که یک متخصص تغذیه در فرانسه است، درباره چربی بالای بادام هشدار میدهد. او میگوید که باید مراقب مصرف بادام بود؛ زیرا کالری بادام بسیار بیشتر از آن چیزی است که تصور میشود.
در واقع، حدود ۵۰ درصد محتوای بادام را چربی تشکیل داده است؛ به عبارت دیگر ۱۰۰ گرم بادام تقریباً ۵۰ گرم چربی دارد.