به گزارش رکنا، برای اکثر مردم، مصرف مکمل خوراکی ویتامین c روزانه از طریق قرص، پودر نوشیدنی یا آدامس ممکن است چندان مفید نباشد، زیرا ممکن است آن را به طور طبیعی از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
ممکن است با شنیدن نام ویتامین سی ابتدا مرکبات به ذهنمان خطور کند، اما غذاهایی مانند سیب زمینی، اسفناج، گوجه فرنگی، انواع توتها و سایر میوهها و سبزیجات با رنگ روشن هم سرشار از این ویتامین هستند. برخلاف تصور رایج، فلفل دلمهای نارنجی سه برابر بیشتر از یک پرتقال ویتامین C دارد.
برخی از افراد ممکن است فکر کنند که در صورت احساس بیماری باید دز مصرف مکملهای ویتامین C را دو برابر کنند، اما مصرف بیشتر آن همیشه چیز خوبی نیست.
مصرف بیش از حد ویتامین C میتواند عوارض جانبی ایجاد کند که ممکن است احساس شما را بدتر کند مانند تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، نفخ، خستگی، سوزش سر دل، سردرد، برافروختگی پوست و حتی سنگ کلیه در برخی افراد. اطمینان حاصل کنید که بیش از دز توصیه شده روزانه یعنی ۵۰۰ میلی گرم مصرف نکنید.