مصرف روزانه میوه و سبزی برای سلامت بسیار مفید است، اما تشخیص میزان کافی مصرف آنها همیشه آسان نیست، بنابراین اگر میخواهید خیالتان از آنچه میخورید مطمئن شود، بهتر است سراغ سالمترین گزینهها بروید.
به گزارش ایندیپندنت، خوشبختانه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در ایالات متحده ۴۱ نوع میوه و سبزی برتر را منبع انرژی معرفی کرده است، اما یک میوه در این فهرست آخرین جا را به خود اختصاص داده است. شاید انتظارش را نداشته باشید که بگوییم «گریپ فروت سفید» برای سلامت کمترین فایده را دارد.
شاهی آبی با ۱۰۰ امتیاز کامل در صدر فهرست میوهها و سبزیجات قرار گرفته و گریپفروت سفید با ۱۰.۴۷ امتیاز پایینترین رتبه سلامت را به دست آورده است. البته این به این معنا نیست که گریپفروت سفید به هیچ دردی نمیخورد، فقط به اندازه دیگر مواد غذایی این فهرست مغذی نیست.
چرا گریپفروت سفید ناسالم است؟
کری گانس، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب «رژیم غذایی با تغییرات کوچک» (The Small Change Diet) میگوید: «با اینکه ممکن است در فهرستی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها ارائه کرده است گریپفروت سفید پایینترین رتبه را داشته باشد، اما همچنان منبع آنتیاکسیدانهای قوی با خواص ضدالتهابی است و خوردن آن اصلا مشکلی ایجاد نمیکند.» جسیکا کوردینگ متخصص تغذیه هم میگوید که گریپفروت سفید همچنان مواد معدنی و همچنین ویتامین ث بسیار دارد، اما در مقایسه با سایر میوهها فوایدش کمتر است.
به گزارش مجله ویمنزهلت (womenshealth)، میوههای دیگری که ازنظر سلامت کمفایدهاند عبارتند از: شاهتوت، گریپفروت صورتی و قرمز، لیمو سبز و پرتقال. البته ناگفته نماند که این میوهها ناسالم نیستند، بلکه در مقایسه با میوههای دیگر مواد مغذی کمتری دارند. بنابراین اگر گریپ فروت سفید میوه مورد علاقه شماست کارشناسان میگویند که خوردنش را قطع نکنید.
آنها توصیه میکنند مصرف هر میوهای را که از خوردنش لذت میبرید و پیوسته به آن میل دارید ادامه دهید و آن را محدود نکنید. گریپفروت را میتوانید مانند پرتقال پوست بگیرید و بخورید یا تکههایش را داخل سالاد بریزید. همچنین مصرف گریپفروت در کنار میوههای دیگر، پروتئین و چربی به حفظ قند خون پایدار کمک میکند.