شناسهٔ خبر: 63781342 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) افسار مسکن به دست دلار افتاد

احسان برین، پژوهشگر اقتصادی با اشاره به نوسانات اندک بازار مسکن طی یک ماه گذشته می‌گوید: تحرکات بازار ارز در ادامه سال جاری هم مهم‌ترین پارامتر اثرگذار بر روند بازار مسکن خواهد بود.

صاحب‌خبر -

برخی کارشناسان اقتصادی معتقدند مهم‌ترین عامل اثرگذار بر روند بازار مسکن در سال جاری، ارز و تغییرات نرخ دلار بوده است. از نگاه این گروه از کارشناسان اقتصادی در بین پارامتر‌های بیرونی اثرگذار بر بازار مسکن، بازار ارز طی ماه‌های گذشته از سال جاری نقش پررنگ تری داشته و تغییرات یا ثبات در این بازار توانسته روند بازار مسکن را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش اکو ایران، احسان برین، پژوهشگر اقتصادی با اشاره به نوسانات اندک بازار مسکن طی یک ماه گذشته می‌گوید: تحرکات بازار ارز در ادامه سال جاری هم مهم‌ترین پارامتر اثرگذار بر روند بازار مسکن خواهد بود.