به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما قرابیه سیب و گردو طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید برای عید نوروز می توانید این شیرینی خوشمزه را آماده کنید و یک پذیرایی شیک و منحصر به فرد داشته باشید.
قرابیه ها از خمیر کره ای تشکیل می شوند و بهتر است برای نگه داری داخل یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پودر شکر ۲ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
ماست ۱/۴ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی قرابیه
سیب متوسط ۵ عدد
شکر ۵ الی ۶ ق غذا خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱ ق مربا خوری
طرز تهیه قرابیه سیب و گردو
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس همه مواد گفته شده برای تهیه خمیر جزء آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید و در ادامه باید مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر
در ادامه باید خمیری نچسب و قابل فرمی بدست بیاید، میزان آرد تقریبی است و باید کم کم اضافه شود و زمانی که از خمیر بر می دارید پودر نشود و بتوانید به آن شکل دهید. خمیر را داخل سلفون یا نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید و داخل تابه ای به همراه شکر تفت دهید تا آب اضافه سیب کشیده شود و در انتها باید گردو خرد شده و دارچین را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
مرحله چهارم: پخت قرابیه سیب و گردو
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به آن شکل دهید و شما می توانید به صورت گرد ساده کاتر بزنید و از مواد سیب لای آن قرار دهید و یا می توانید به صورت گرد ساده مواد را بپچید و یا همانند تارت به آن شکل دهید و روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه تا زمانیکه زیرش طلایی بشود بپزید. برای پخت بدون فر نیز باید داخل یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله از هم قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه با درب بسته زمان دهید تا زیر شیرینی تغییر رنگ دهد.
نظر شما