شناسهٔ خبر: 58522833 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اتحادیه شهرداری‌های نوار غزه از جهانیان کمک خواست

با شدت یافتن محاصره از سوی رژیم صهیونیستی که از ۱۶ سال پیش تا به امروز اعمال می‌شود، شهرداری‌های نوار غزه شرایط دشواری را تجربه می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ اتحادیه شهرداری‌های نوار غزه پس از نگرانی از توقف واردات مصالح و تجهیزات مورد نیاز به دلیل تداوم یورش‌های اسرائیل و محاصره غزه، در فراخوانی فوری از جهانیان خواست برای فشار بر اشغالگران جهت موافقت با واردات مصالح به این بخش از فلسطین وارد عمل شوند.

<div id="video-display-embed-code_9171921"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3737711/9171921?width=600&height=350"></script></div>

اکرم دلول، خبرنگار المیادین گزارش داد: با شدت یافتن محاصره از سوی اسرائیل که از شانزده سال پیش تا به امروز اعمال می‌شود، شهرداری‌های نوار غزه شرایط دشواری را تجربه می‌کنند. شهرداری‌ها معتقدند محاصره موجب از بین رفتن تمامی امکانات شد و این امر شهرداری‌ها را در آستانه ناتوانی در ارائه خدمات حیاتی به بیش از دو میلیون فلسطینی قرار داده است.

یحیی السراج شهردار غزه گفت: در راهپیمایی کارکنان زحمتکش شهرداری‌ها حاضر شده ایم، کارکنانی که در هر شرایط سختی تلاش می‌کنند. هدف ما این است که خواستار توجه همگان به ضرورت توسعه شهرداریها، بازسازی ویرانی‌ها و پایان دادن به محاصره شویم، محاصره بر روند کار ما و همه شهروندان اثر گذاشت.

خبرنگار افزود: جلوگیری از واردات تجهیزات مورد نیاز نهاد‌های خدماتی، و بحران در بخش برق و سوخت در حدی است که بر اساس اظهار نظر مقامات شهرداریها، ممکن است فاجعه‌ای در پیش باشد. شهرداری‌ها وضعیت اضطراری اعلام کرده اند و معتقدند همچنان برای ادامه حیات تلاش خواهند کرد.

علاء البطه شهردار خان یونس گفت: در شرایطی به سر می‌بریم که این شرایط وضعیت مردم و شهرداری‌های نوار غزه را در ارائه خدمات، در معرض تهدید قرار داده است. امروز شرایط سختی داریم و بارش باران نیز ضعف زیرساخت‌ها را بیشتر آشکار کرد.

خبرنگار المیادین ادامه داد: به نظر می‌رسد تصمیم چند ساله برای توقف کمک‌های مالی و طرح‌های خارجی، شرایط بحرانی شهرداری‌ها را بیشتر کرده است، به همین منظور شهرداری‌ها خواهان فشار‌های جدی بر اشغالگرانند.

احمد ابوعبدو، مدیر بهداشت و محیط زیست شهرداری غزه گفت: به نظر می‌رسد اگر محاصره نشکند و از شهرداری‌ها حمایت نشود تا بتوانند به حد اقل خدمات اساسی به مردم در نوار غزه ادامه دهند، اوضاع وخیم‌تر و فاجعه بار‌تر می‌شود.

خبرنگار در پایان، گفت: ۲۵ شهرداری در نوار غزه منتظر بازسازی زیرساخت‌هایی هستند که در حملات اسرائیل بیش از ۵۰ میلیون دلار خسارت دیده اند. با این حساب، شهرداری‌های نوار غزه در زیر فشار شرایطی قرار دارند که به دلیل تداوم محاصره اسرائیل، به نظر می‌رسد بدتر نیز خواهد شد تا به تهدیدی فاجعه بار تبدیل شود که پیش بینی پیامدش دشوار است.

 

نظر شما