به گزارش ایسنا بنابر اعلام آف دکور، می توانید در مدت زمان کوتاهی با استفاده از مواد اولیه بسیار ساده این کیک خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان میان وعده و یا برای مهمانی ها و مجالس و مناسبت های مختلف آن را سرو کنید.
طرز تهیه کیک هویج
در ادامه مواد لازم برای تهیه کیک هویج را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه کیک هویج را به شما آموزش می دهیم و پس از آن متوجه خواهید شد که چگونه کیک هویج و گردو و کیک هویج و دارچین تهیه کنید و در کنار چای یا قهوه یک عصرانه دلچسب را به خود و اطرافیان هدیه دهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
· تخم مرغ4: عدد
· هویج:۱ پیمانه
· آرد گندم:۱ و ۱/۲ پیمانه
· شکر سفید:۱ پیمانه
· وانیل:۱ قاشق چای خوری
· بکینگ پودر:۱ قاشق مربا خوری
· پودر دارچین:۱ قاشق چای خوری
· کره:۱۵۰ گرم
· گردو: به میزان لازم
طرز تهیه کیک هویج
کیک هویج از جمله کیک های مقوی و بسیار خوش طعم است که تقریباً با هر سلیقه و ذائقه ای هماهنگی دارد. اگر تا به حال برای تهیه آن دست به کار نشده اید پیشنهاد می کنیم که حداقل یک بار درست کردن آن را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
شما می توانید این کیک خوشمزه را به عنوان دسر در مهمانیها و میان وعده در کنار انواع نوشیدنی های سرد و گرم میل کنید.
در اولین مرحله برای تهیه کیک هویج باید دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا فضای داخلی آن گرم و آماده شود.
سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و کره و شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یک مایه کرمی رنگ به دست بیاید.
بعد از آن تخم مرغ ها را داخل یک ظرف دیگر شکسته و به بقیه مواد اضافه کرده و همراه بقیه مواد آن ها را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و هیچ قطعه تخم مرغ هم نزده داخل ظرف نباشد و بهتر است هم زدن ها را دستی انجام دهید.
بهتر است حتماً آرد را الک کنید تا چسبندگی بین ذرات از بین برود و خوب مخلوط شود. سپس آن را با کمی وانیل و بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود.
پس از آن هویج ها را هم بشویید و پوست بکنید و با استفاده از رنده ریز رنده کنید و با استفاده از یک چاقو نیز مغز گردو را هم به خوبی خرد کنید و این مغز گردوی خرد شده و هویج رنده شده را هم به محتویات کیک خود اضافه کرده و هم بزنید.
حالا باید یک قالب مناسب برای کیک هویج انتخاب کرده و کمی روغن یا کره داخل آن ریخته و آن را چرب کنید و مقداری آرد داخل آن بپاشید تا کیک به آسانی از قالب جدا شود و بعد مایه کیک هویج را درون قالب بریزید و حدود ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
در طول این مدت در فر را باز نکنید تا کیک به اندازه کافی حجم بگیرد.
برای اینکه متوجه شوید که بعد از این مدت زمان کیک پخته یا نه می توانید یک خلال دندان داخل آن فرو ببرید، اگر بیرون آوردید و چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته و میتوانید آن را از فر بیرون بیاورید و وقتی که سرد شد از قالب جدا کنید و در ظرف دلخواه سرو کرده و تزیین کنید.
توجه داشته باشید که مواد لازمی که برای تهیه این دسر اشاره کردیم برای ۵ نفر در نظر گرفته شده است و اگر بخواهید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر آن را تهیه کنید حتما با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
کیک هویج و گردو
برای خوشمزه تر شدن کیک هویج خود می توانید داخل آن از گردوی خرد شده استفاده کنید و میزان پراکندگی گردوها را با توجه به سلیقه خود تعیین کنید. اگر می خواهید در هر برشی از کیک که در دهان می گذارید به صورت محسوس گردو وجود داشته باشد باید مقدار بیشتری بریزید و خوب هم بزنید تا در همه قسمت های کیک پخش شود. بقیه مراحل کیک هویج و گردو همان دستورالعملی است که در ابتدا به آن اشاره شد.
کیک هویج و دارچین
اگر بخواهید طبع کیک شما گرم تر باشد و عطر دارچین در آن بپیچد، می توانید حدود ۲ قاشق چای خوری دارچین داخل محتویات کیک هویج خود بریزید و در همان مرحله ای که وانیل و بکینگ پودر را با همدیگر مخلوط می کنید دارچین را هم باید به همراه آنها داخل محتویات کیک خود بریزید.
توجه داشته باشید که دارچین بیش از حد میتواند کیک شما را تلخ کند. پس از مصرف بیش از حد دارچین خودداری کنید تا فقط عطر و طعم دلپذیر دارچین داخل کیک بپیچد و تاثیر منفی روی طعم کیک هویج شما نداشته باشد.
برای تزیین کیک هویج می توانید از تصاویری که در این مطلب آورده شده ایده بگیرید و با استفاده از خامه و انواع مغز آن را تزئین کنید.
دستور پخت کیک هویج در مجله آشپزی آف دکور
شما می توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بینالمللی را در دسته بندی های مختلف غذای ایرانی، پیش غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین الملل را مشاهده کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظر شما