شناسهٔ خبر: 46611595 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

طرز تهیه دسر زعفرانی برای افطاری

رکنا : دسری به نام کاسترد زعفرانی وجود دارد که طعم جالبی دارد و می توانید در افطار میل کنید.

صاحب‌خبر -

با نزدیک شدن به ماه رمضان انواع غذاها و دسرها را می توان به عنوان افطار و سحری تهیه کرد.

دسر خوشمزه و متفاوتی را به شما آموزش می دهیم که برای مهمان های تان درست کنید.

به گزارش رکنا ، اگر دوستدار طعم زعفران هستید می توانید این دسر را امتحان کنید.

مواد لازم:

کاسترد: ده قاشق غ

شکر: ۲۰قاشق غ سرخالی

شیر خشک: ده قاشق غ

کارامل: یک پاکت

گلاب: یک استکان

زعفران دم کرده: چهار ق غ

آب:۱ لیوان دسته دار فرانسوی

خامه صبحانه: یک پاکت

کیک تلخ شکلاتی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا کل مواد را به جز خامه باهم مخلوط می کنیم و می گذاریم روی حرارت گاز و مدام هم می زنیم تا قوام بیاید. بعد که کمی از حرارت افتاد خامه را به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا کاملا خامه داخل مواد حل بشود و داخل ظرف سرو می ریزیم و لای دسر هم کیک شکلاتی تلخ ریخته و باز هم دسر و روی آن را با ترافل شکلاتی تزیین می کنیم و می گذاریم در یخچال تا سرد شود.

این دسر خیلی دسر خوشمزه ای است و در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های افطار شما می تواند باشد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0

نظر شما