شناسهٔ خبر: 45306907 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی آشنا کنیم. شما از این خمیر برای تهیه انواع غذاها از جمله پیتزا، پیراشکی و ... می توانید استفاده کنید.

مواد لازم:

آرد -۳ لیوان

خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ -یک عدد

آب -یک لیوان

روغن مایع - یک فنجان

نمک - یک قاشق چای‌خوری

شکر- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است.

۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.

۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید.

۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.

۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود.

۷- بعد از استراحت، خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می‌توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.

نکات

عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.

می‌توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و... استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

 

برچسب‌ها:

نظر شما