شناسهٔ خبر: 35767458 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

برگر را به جای نان با سیب زمینی میل کنید

سیب‎زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های چند سانتی‌متری برش بزنید و ۵ تا ۸ دقیقه با آب نمک روی حرارت بگذارید و سپس آبکش کنید.

صاحب‌خبر -
چی لازم دارم:

سیب‌زمینی برش‎خورده- ۱۰ ورق
گوشت چرخ‌کرده- ۳۵۰ گرم
ادویه مخلوط- ۲ قاشق چای‎خوری سرخالی
گوجه‌فرنگی گیلاسی- ۵ عدد
پنیر پیتزا- به مقدار لازم
روغن زیتون- یک تا ۲ قاشق غذاخوری

چطور بپزم:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‎گراد تنظیم کنید.
سیب‎زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های چند سانتی‌متری برش بزنید و ۵ تا ۸ دقیقه با آب نمک روی حرارت بگذارید و سپس آبکش کنید. وقتی سیب‎زمینی‌ها خنک شد، روی آن‌ها را برش بزنید طوری که از هم جدا نشود. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید.

سیب‌زمینی‌ها را با فاصله درون سینی بچینید و روی آن‌ها را با برس، روغن زیتون بمالید و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شود. در فاصله برشته شدن سیب‌زمینی‌ها، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
آن‌ها را در دست به شکل برگر‌های کوچک حالت دهید. در تابه با حرارت ملایم، سرخ کنید و سپس آن‌ها را روی دستمال بچینید تا روغن‌شان گرفته‌شود.

سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کنید. برگر‌ها را روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید. روی آن پنیر پیتزا و گوجه‌فرنگی بگذارید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر پیتزا باز و گوجه‌ها هم کمی برشته شود و سپس از فر خارج کنید.