شناسهٔ خبر: 23073304 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

استفاده از سبزيجات معطر به جاي نمك در غذاها

صاحب‌خبر -

 يک متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: براي کاهش نياز مصرف نمک مي توانيد از سبزيجات معطر در غذاها استفاده کنيد.دکتر ضياءالدين مظهري ، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با برنامه «يک نکته يک متخصص» شبکه راديويي سلامت با بيان مطلب فوق افزود: هرقدر که ممکن است از مواد قندي تصفيه شده مثل شکر، قند و نوشابه هاي قند دار استفاده نکنيد. نمک مصرفي خود را کاهش دهيد.

وي اظهار داشت: براي کاهش نياز مصرف نمک مي توانيد از سبزيجات معطر در غذاها استفاده کنيد. با اين کار از بروز افزايش فشارخون جلوگيري مي کنيد و حتي مي توانيد به تعديل فشار خون خودتان هم کمک کنيد.اين متخصص تغذيه و رژيم درماني در ادامه تاکيد کرد: براي سلامت خود و پيشگيري از بروز انواع سرطان هاي دستگاه گوارش و ديگر ارگان هاي بدن لازم است در روز 200 تا 400 گرم ميوه و 400 تا 700 گرم انواع سبزي را به صورت خام يا پخته ميل کنيد. وي در پايان اظهارداشت: افزودن ميوه تازه به برنامه روزانه، بيماري را از شما دور مي کند و نشاط و سلامتي را براي شما به ارمغان مي آورد. توجه داشته باشيد خاصيت ميوه ها به درشتي يا ريزي يا گراني يا ارزاني آن ها ارتباطي ندارد .