شناسهٔ خبر: 22934774 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.

صاحب‌خبر -
این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.
 
 
مواد لازم

    کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان
    روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان
    شکر۱.۵ فنجان
    تخم مرغ۲ عدد
    عصاره بادام۲ قاشق چای خوری
    آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان
    آرد همه کاره۱ فنجان
    نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری
    بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
    نمک۱/۲ قاشق چای خوری
    پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم

  طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی
 
طرز تهیه:

۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
 
۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
 
۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
 
۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
 
۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
 
۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.