این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.
کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان
روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان
شکر۱.۵ فنجان
تخم مرغ۲ عدد
عصاره بادام۲ قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان
آرد همه کاره۱ فنجان
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.
∎
مواد لازم
کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان
روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان
شکر۱.۵ فنجان
تخم مرغ۲ عدد
عصاره بادام۲ قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان
آرد همه کاره۱ فنجان
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
![طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی](http://www.parsine.com/files/fa/news/1396/9/19/319596_354.jpg)
طرز تهیه:
۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.