شناسهٔ خبر: 22933167 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.

صاحب‌خبر -
سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.
 
مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:

    جو پرك: ۱۰۰ گرم، خيسانده
    هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
    كتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
    آب مرغ: ۳ پيمانه
    كره: ۶۰ گرم
    آرد سفيد: ۳ قاشق غذاخوري
    شير: نيم ليتر
    خامه: ۱۰۰ ميلي‌ليتر
    جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل: به ميزان لازم

  سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی

روش تهيه:

۱- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم ۱۰ دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را ۲۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

۲- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ - به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

۲ - به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

۳ -  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

۴ - اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.

برچسب‌ها: