شناسهٔ خبر: 15105397 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جام‌جم | لینک خبر

سالاد لوبیا سبز

حالا که تابستان است و فصل لوبیا سبز، یک سالاد جدید را امتحان کنید که به دلیل داشتن لوبیا سبز و فلفل دلمه‌ای، علاوه بر تامین ویتامین c بدنتان به شادابی پوست و پایین آمدن کلسترول بد خونتان کمک کند.

صاحب‌خبر -

این سالاد سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و فیبر بالایی دارد و به‌عنوان میان‌وعده در رژیم‌های غذایی هم می‌توانید مصرف کنید.

برای تهیه سالاد لوبیا سبز به این مواد احتیاج دارید:

کاهوی پیچ: یک عدد کوچک

لوبیا سبز: 200 گرم

فلفل دلمه‌ای نارنجی یا زرد: یک عدد

گوجه‌فرنگی: یک عدد

پیازچه: 3 عدد

زیتون سبز و سیاه: 10 عدد

مواد لازم برای سس سالاد:

سرکه بالزامیک: 5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون بودار: یک فنجان

رب انار: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

لوبیا سبزهایتان را نگینی خرد کنید و با کمی آب و نمک بپزید. گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را هم نگینی خرد کنید و در ظرفی کنار بگذارید. پیازچه را هم حلقه حلقه کنید.

سبزیجات ریز خرد شده (گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیازچه) را در ظرف بریزید، لوبیا سبز پخته‌تان را با فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سبزیجات اضافه کنید. سس‌تان را به آن بیفزایید و خوب سبزیجات را به آن آغشته کنید و هم بزنید. برای سس این سالاد سرکه و نمک و فلفل و کمی رب انار و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. کاهوهایتان را خلالی ریز خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید و سبزیجات آغشته به سس را روی آن بریزید و زیتون‌های سیاه و سبز را هم اضافه کنید و سرو کنید.