این سالاد سرشار از ویتامینها و املاح معدنی مفید است و فیبر بالایی دارد و بهعنوان میانوعده در رژیمهای غذایی هم میتوانید مصرف کنید.
برای تهیه سالاد لوبیا سبز به این مواد احتیاج دارید:
کاهوی پیچ: یک عدد کوچک
لوبیا سبز: 200 گرم
فلفل دلمهای نارنجی یا زرد: یک عدد
گوجهفرنگی: یک عدد
پیازچه: 3 عدد
زیتون سبز و سیاه: 10 عدد
مواد لازم برای سس سالاد:
سرکه بالزامیک: 5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بودار: یک فنجان
رب انار: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
لوبیا سبزهایتان را نگینی خرد کنید و با کمی آب و نمک بپزید. گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را هم نگینی خرد کنید و در ظرفی کنار بگذارید. پیازچه را هم حلقه حلقه کنید.
سبزیجات ریز خرد شده (گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و پیازچه) را در ظرف بریزید، لوبیا سبز پختهتان را با فلفل و نمک مخلوط کنید و روی سبزیجات اضافه کنید. سستان را به آن بیفزایید و خوب سبزیجات را به آن آغشته کنید و هم بزنید. برای سس این سالاد سرکه و نمک و فلفل و کمی رب انار و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. کاهوهایتان را خلالی ریز خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید و سبزیجات آغشته به سس را روی آن بریزید و زیتونهای سیاه و سبز را هم اضافه کنید و سرو کنید.