شیرازیها به جای بادمجان در یتیمچه کدو سبز میریزند، آذریها کمی لوبیا و عدس به آن اضافه میکنند.
پیشنهاد امروز ما این است که اهل هر شهر و منطقهای از کشور که هستید، نان سنگک تازه و سبزی خوردن و ترشی لیته را در سفره بگذارید و از روی این روش طبخ یه غذای گیاهی و صددرصد سالم و پر انرژی درست کنید:
مواد لازم برای تهیه یتیمچه:
بادمجان باریک و قلمی: 6 عدد
سیب زمینی: متوسط 3 عدد
سیر: 2 حبه
پیاز متوسط خلال شده: 2 عدد
کره: 50 گرم
گوجهفرنگی: 3 عدد
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیازهای خلال شده را در کره تفت دهید، بادمجان را با پوست حلقه حلقه کرده و نیم ساعتی در آب و نمک بخوابانید و بعد به پیازها اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید. سیب زمینی را نگینی خرد کنید و روی بادمجان بریزید، گوجهفرنگی را حلقه حلقه کرده و روی سیبزمینیها بچینید. سپس سیر و نمک و فلفل و دو قاشق آبلیمو را اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید و بگذارید مواد باهم بپزند و طعم بگیرند.
گوجهفرنگی به غذای شما رنگ قرمز خوش رنگی میدهد، اگر دوست داشتید میتوانید علاوه بر گوجهفرنگی یک قاشق رب هم اضافه کنید.
موقع پخت، یتیمچه را هم نزنید که مواد له نشوند.
چون کره سریعتر از روغن میسوزد موقع تفت دادن اول پیازها را در تابه بریزید و بعد از گرم شدن ظرف با پیاز کره را اضافه کنید.