به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، شهرام شیخانی پیش از ظهر امروز در جلسه ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاهها، هدف اصلی از ارائه مهارتهای زندگی را سلامت روان دانست و اظهار داشت: درس مهارتهای زندگی 10 سال است که با همکاری آموزشگاهها در حال اجرا است.
وی از وجود 30 مدرس فعال در سطح استان در راستای ارائه این درس خبر داد و افزود: مدرسین در هفت محور آموزشی به انتقال مهارتهای زندگی به جامعه میپردازند.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار نفر در خراسان جنوبی آموزشهای مهارت خانواده را فرا گرفتند، اذعان داشت: یکهزار و 200 نفر از این تعداد بر اساس تفاهمنامه صورت گرفته در دانشگاههای استان آموزشهای مهارت زندگی را فرا گرفتند.
شیخانی با اشاره به اینکه بسیاری از جوانان از مهارتهای لازم برای زندگی بیاطلاع هستند، گفت: در سال گذشته 4 هزار و 200 نفر از آموزشهای قبل ازدواج و 5 هزار و 400 نفر از آموزشهای بعد ازدواج در استان بهرهمند شدند.
وی با اشاره به اینکه پیشنهاد میشود امسال این مهم در قالب دو واحد درسی اختیاری در دانشگاهها تدریس شود، تأکید کرد: از دانشگاهها انتظار داریم واحدهای درسی مهارت زندگی که با محتوای مشخص است را با هدف اجرا کنند.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشگاه بیرجند سال گذشته بحث مهارت زندگی را برای دانشجویان جدیدالورود برگزار کرد، ادامه داد: با توجه به لزوم تحکیم بنیان خانواده باید مدرسان از گروه مرتبط و روانشناسی باشند و بهزیستی به عنوان تسهیلگر در کنار دانشگاهها است.
شیخانی وجود همگرایی میان بهزیستی و دانشگاه در رابطه با آموزشها و مهارتهای زندگی را امری لازم دانست و افزود: این آمادگی را داریم که از محل اعتبارات خود کلاسهای آموزشی را برگزار نماییم.
وی اذعان داشت: ارائه آموزش مهارتهای زندگی مهارتهای قبل از ازدواج و بعد از ازدواج در قالب واحدهای درسی و از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی در محیطهای خوابگاهی و در بستر دانشگاهها از طریق انعقاد تفاهمنامه مشترک میان دانشگاههای سطح استان و اداره کل بهزیستی اجرایی میشود.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی از ارائه طرح پایلوت مشاوره پیش از ازدواج توسط مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند که بعد از تصویب اجرایی میشود خبر داد.
انتهای پیام/69039/ح30
∎