به گزارش ایرنا مهدی جمالی نژاد شامگاه سهشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان افزود: در این راستا زمین شهرک باید تحویل، میزان سرمایه گذاری آن مشخص و مطالعات فنی، اقتصادی و مالی نیز آماده ارایه برای سرمایهگذاری شود.
جمالی نژاد بیان کرد: هدف ما این است که کسب و کارهای کوچک فعال در این حوزه نیز به این زنجیره ارزش وصل شوند تا یک زنجیره کامل شکل بگیرد.
وی تاکید کرد: نساجی یکی از زنجیره های ارزش استان است که قرار بود تا شهریور ماه گذشته یک نقشه راه توسعه برای آن تهیه شود اما این اتفاق نیفتاد، لذا از مجموعه مدیران به جد درخواست داریم که زنجیره ارزش پوشاک به سرعت آماده شود.
جمالی نژاد ادامه داد: در این راستا وظایف و تکالیف کلی بازیگران و کنشگران آن باید تعیین و مشخص شود که چه کسی، چه کاری را در چه زمانی و با چه کیفیتی باید انجام و به سرانجام برساند.
استاندار اصفهان تاکید کرد: شاخصهای ارزیابی نقشه راه باید مشخص و به صورت هفتگی گزارش به معاون اقتصادی و همچنین مشاوران اقتصادی ارائه شود.
وی در مورد سرمایهگذاری بخش خصوصی اضافه کرد: انتظار داریم بخش خصوصی و سرمایهگذار برای مگا پروژههای بزرگ استان پیشقدم باشند هر چند در حوزههای صنعتی شاید این تسهیلات کارگشا نباشد اما برای حوزههای کسب و کارهای خرد و کشاورزی و یک سری از فعالیت های دیگر موثر است.
جمالی نژاد در ادامه گفت: کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری یکی از مهمترین جلسات استانداری است و تاکید داریم حتما مدیران با جدیت در جلسات این کارگروه حضور داشته باشند و جلسات آن به شکل مستمر تشکیل شود.
به گزارش ایرنا ارائه ساختار شرح وظایف کارگروه ها، ارائه گزارش عملکرد جذب تسهیلات اشتغالزایی، بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص توزیع تسهیلات از موارد مطرح شده در این نشست بود.
ارائه گزارش اقدامات انجام شده پیرامون ایجاد ناحیه تخصصی پوشاک کیف و کفش، ارائه برنامه اتاق بازرگانی اصفهان در خصوص برگزاری نمایشگاه و همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان و ارائه محورهای اصلی لایحه بودجه ۱۴۰۴ از دیگر موضوعات بسیار مهم این جلسه بود.
بنا به اظهار کارشناسان، اصفهان در گذشته از سرآمدان صنعت نساجی در کشور بود که در صورت تأمین مواد اولیه و پارچه میتواند به دوران گذشته خود بازگردد.
استان اصفهان دارای بیش از ۱۰ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ ،۸۴۰ معدن در حال بهره برداری و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی است.