شناسهٔ خبر: 15073900 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

در جلسه "ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه‌" تصویب شد

ارائه آموزشهای مهارت زندگی در دانشگاه ها اجرایی می شود/ تحکیم خانواده باید از خود خانواده شروع شود

ارائه آموزش مهارت‌های زندگی مهارت‌های قبل از ازدواج و بعد از ازدواج در قالب واحدهای درسی و از طریق برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی در محیط‌های خوابگاهی و در بستر دانشگاه‌ها از طریق انعقاد تفاهم‌نامه مشترک میان دانشگاه‌های سطح استان و اداره کل بهزیستی امسال اجرایی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس ، عصمت محمودی معاون مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری صبح امروز در نشست ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه، با بیان اینکه در مباحث اجتماعی تأثیر خانواده‌ها کمتر از دولت نیست، اظهار داشت: در بحث طلاق بیش از اینکه مبحث اشتغال مطرح باشد مهارت‌های فردی، مسؤولیت‌پذیری، صبر، گذشت و وفاداری مهم است که متأسفانه در گذر از سبک مدرن زندگی دچار چالش شده است.

 

وی افزود: امروز متاسفانه فضای مجازی غیبت خانواده و والدین را پر می کند بنابراین در بحث تحکیم خانواده باید از خود خانواده شروع شود چرا که الگو والدین هستند.

 

 

معاون مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به اینکه نباید در مباحث اجتماعی بزرگنمایی کرد چرا که ترویج منکر است، گفت: موضوع پنهان کردن مشکلات نیست اما نباید کاری کرد که قبح مسائل از بین برود.

 

 

وی با اشاره به اینکه در بحث طلاق دارای رتبه 27 در کشور هستیم ، خاطرنشان کرد: برخی از رسانه ها رتبه دو یا سه را در این زمینه عنوان می کنند که این صحت ندارد.

 

 

شهرام شیخانی معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت آموزش مهارت‌ها برای جوانان قبل از ازدواج اشاره کرد و گفت: 30 مدرس فعال در استان در زمینه مهارت‌های زندگی وجود دارد.اظهار کرد: بحث ورود در آسیب‌های اجتماعی از وظایف ساختاری بهزیستی است.

 

 

وی وجود همگرایی بین بهزیستی و دانشگاه در خصوص آموزش‌ها و مهارت‌های زندگی را امری لازم دانست و افزود: آمادگی لازم را داریم تا از محل اعتبارات خود کلاس‌های آموزشی را برگزار کنیم.

 

 

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی اذعان داشت: ارائه آموزش مهارت‌های زندگی مهارت‌های قبل از ازدواج و بعد از ازدواج در قالب واحدهای درسی و از طریق برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی در محیط‌های خوابگاهی و در بستر دانشگاه‌ها از طریق انعقاد تفاهم‌نامه مشترک میان دانشگاه‌های سطح استان و اداره کل بهزیستی اجرایی می‌شود.

 

 

شیخانی ادامه داد: آموزش‌ها به صورت فعال و به صورت تعاملی بوده است و سابقه 11 ساله در استان دارد.

 

 

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 16 هزار نفر در استان تحت آموزش‌های مهارت‌های زندگی  گرفتند که از این تعداد هزار و 200 نفر در دانشگاه‌ها از طریق تفاهم نامه بوده است.

 

 

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان افزود: در بحث دانش خانواده در سال گذشته برای چهار هزار و 200 نفر آموزش قبل از ازدواج و برای  پنج هزار و 400 نفر آموزش بعد از ازدواج داده شده است.

 

 

شیخانی به ارائه طرح پایلوت مشاوره پیش از ازدواج توسط مرکز مشاوره پیش از ازدواج دانشگاه بیرجند اشاره کرد و گفت: این طرح پس از تصویب اجرایی می شود.

 

انتهای پیام/