شناسهٔ خبر: 15065355 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

16 هزار نفر از آموزش مهارت زندگی در خراسان جنوبی بهرمند شدند

بیرجند - ایرنا - معاون امور توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان جنوبی، گفت: 16 هزار نفر در سال 94 از آموزش های مهارت زندگی با همکاری 30 مدرس فعال در سطح استان بهرمند شدند.

صاحب‌خبر -

شهرام شیخانی روز شنبه در نشستی با عنوان « ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه ،» در جمع دانشگاهیان استان افزود: با توجه به اهمیت بحث ازدواج و آسیب هایی که این مهم را به مخاطره می اندازد، و ظیفه ای ذاتی حکم می کند که همه دستگاه های دولتی برای جلوگیری از این آسیب ها گام بردارند.
وی ادامه داد: در همین راستا سازمان بهزیستی ورود و پیشگیری از آسیب های اجتماعی را جزو وظایف خود دانسته و بهترین راه را تحکیم خانواده و مبحث آموزش می داند و هدف اصلی از این ورود کمک به ارتقای سلامت روانی در جامعه است.
به گزارش ایرنا، شیخانی نقش دانشگاه ها را در ازدواج و تحکیم خانواده مهم دانست و عنوان کرد: دانشگاه ها می توانند با روحیه آموزشی نقش به سزایی را در جلوگیری از آسیب های پیش رو ایفا کنند و این آموزش می تواند به وسیله برگزاری کارگاه های آموزشی و اختصاص واحد درسی، کمک شایانی به آگاه سازی جوانان در مبحث ازدواج باشد.
به گفته وی در همین راستا بوسیله کارگاه های آموزشی 30 نفره چهار هزار و 200 نفر آموزش راهکار های قبل ازدواج و پنج هزار و 400 نفر آموزش های بعد از ازدواج را در سطح استان دیده اند که کسب اطلاعات مربوطه در این کارگاه ها نقطه مثبتی برای تسهیل ازدواج و تحکیم بنیان خانواده برای شرکت کنندگان در این کارگاه های آموزشی بوده است.
وی در ادامه همفکری و همراهی دانشگاه های سطح استان را در برگزاری کارگاه ها برای دانشجویان، و ایجاد واحد درسی در این زمینه به صورت اختیاری برای دانشجویان را خواستار شد و اظهار کرد: بهزیستی آماده همکاری و عقد تفاهم نامه با تمامی دانشگاه ها و تامین اعتبار لازم در این زمینه خواهد بود و از هیچ تلاشی چشم پوشی نخواهد کرد.
** خانواده محوری ترین کانون جلوگیری از آسیب های اجتماعی است
معاون دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی، گفت: خانواده محوری ترین کانون جلوگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه است و خانواده ها نباید نقشی کم رنگ در این زمینه ایفا کنند.
عصمت محمودی اظهار کرد: مبحث تحکیم خانواده برای افراد از خود خانواده شروع می شود و سیستم آموزشی و به تبع آن دولت و نظام اجتماعی در کنار خانواده ایفای نقش می کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه به سبب فزونی گفتار و خطاب قرار دادن دولت، طوری تفهیم شده که عامل اصلی طلاق و تزلزل در بنیان خانواده، اشتغال و مباحث اقتصادی است در حالی که افراد در بسیاری از مسایل شخصی نظیر مسئولیت پذیری، وفاداری، صبر و گذشت هنوز با چالش مواجه هستند و خانواده ها باید این چالش ها را چاره جویی کنند.
به گزارش ایرنا، محمودی در ادامه پرداختن افراطی و بزرگنمایی برخی از آسیب های اجتماعی را به طور غیر مستقیم ترویج عمل منکر دانست و افزود: بزرگنمایی بعضی از آسیب ها فرد را در موقعیتی قرار می دهد که خود را تنها در دنیای زشتی ها نمی بیند و برای رهایی از آسیب هم تلاشی نمی کند.
به گفته وی رسانه ها می توانند با انعکاس ضرر آسیب های اجتماعی در جامعه نقش تاثیر گذاری در حل این معضلات داشته باشند و خانواده را با دولت در تحکیم بنیان خانواده همراه سازند.
به اعتقاد کارشناسان خانواده اولین پایگاه بستر ساز رشد جسمی، روانی و اجتماعی شدن هر فرد در جامعه است.
آنها تاکید دارند خانواده هایی که به حقوق و مسئولیت ها جاهل یا بی اعتنا باشند زمینه ساز آسیب های گوناگون اجتماعی، روانی از قبیل خشونت، اعتیاد، فرار و رفتارهای نابهنجار بوده و در نتیجه تربیت نسل آینده دچار بحران خواهد شد.
2047/3215/