شناسهٔ خبر: 70700343 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نصب ۳هزار علمک گاز در چهارمحال و بختیاری

۳هزار علمک گاز در چهارمحال و بختیاری نصب شده است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، از ابتدای امسال تا پایان آذرماه حدود ۳ هزار علمک گاز در شهر‌ها و مناطق صعب العبور روستایی استان چهارمحال و بختیاری نصب شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان گفت: از این تعداد هزار و ۳۰۶علمک در شهر‌ها و هزار و ۱۶۴ علمک در سطح روستا‌ها بوده است.

وی با اشاره به صعب العبور بودن و دور دست بودن روستا‌های باقیمانده و سختی چندین برابری اجرای لوله گذاری در مسیر‌های ناهموار، سنگی و شیب دار گفت: تا پایان سال جاری قدم‌های دیگری در بخش گازرسانی روستایی برداشته خواهد شد و تعداد دیگری از روستا‌های این استان به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل می‌شوند.

سلیمیان تعداد علمک‌های نصب شده در سطح استان چهارمحال و بختیاری را ۲۰۶هزار و ۳۷۶مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۲۳هزار و ۶۸۵ مورد در سطح شهر‌ها و ۸۲هزار و ۶۹۱مورد در سطح روستا‌ها نصب شده است.