تحریریه پارسینه:
قطاب یکی از فرآورده های غذایی سنتی ایران است که در شهر تاریخی یزد تولید می شود که زبانزد خاص و عام بوده و زینت بخش مهمانی ها و مکمل شادی های مردم ایران زمین است. این شیرینی که از جمله سوغات یزد می باشد، به لحاظ برخی ویژگی ها از جمله طعم بسیار عالی آن در نوع خود بی نظیر بوده و آن را از دیگر شیرینی ها متمایز می کند.
در ادامه به طرز تهیه این شیرینی پرطرفدار می پردازیم.
![طرز تهیه قطاب با زبان ساده طرز تهیه قطاب با زبان ساده](http://www.parsine.com/files/fa/news/1395/6/13/185140_168.jpg)
مواد لازم
كره يا روغن جامد ١٠٠ گرم
١ استكان يا ١٠٠ گرم ماست
١ ق چ بكينگ پودر
٢ ليوان يا كمتر ارد ( در حدي كه خمير لطيف به دست بياد و به دست نچسبه )
موادلازم براي وسط قطاب
نصف ليوان پودر بادام يا گردو يا پسته
نصف ليوان پودر قند
١ ق غ گلاب
هل مقداري
طرز تهيه خمير:
آرد و بكينگ پودر رو الك و به مواد اضافه ميكنيم و كمي ورز ميديم تا خمير يكدست بشه .
طرز تهيه مواد مياني
پودر قند رو با پودر مغزيجات مخلوط ميكنيم و گلاب رو در حدي ميزنيم ك خمير كمي انسجام بگيره هل رو هم اضافه ميكنيم
طرز پيچيدن
خمير رو با وردنه باز ميكنيم ، ميتونيد با قالب يا با ليوان حالت بهش بديد.
ولي با ليوان هم امكانش هست و با ليوان حالت دايره اي به خمير ميديد و مواد رو وسطش ميزاريد و ب كمك كمي آب و چنگال دو طرف خمير رو به هم ميچسبونيد.
تو روغن زياد و داغ سرخش ميكنيد و بعد داخل پودر قند ميغلطونيد
نكات سرآشپز:
٢: هل دلبخاهيه و ميتونيد داخل پودر قند نهايي فقط مقداري هل بريزيد كه عطرش مشخص تر باشه
٣: مواظب باشيد خمير از دو طرف خوب به هم بچسبه كه داخل روغن باز نشه
٤: شايد يكي دو تاي اول وا بشه ولي كم كم دستتون مياد
نوش جون