علی سعادتی در گفت وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)از قم، گفت: کار حفظ قرآن را از سالها پیش آغاز کردم ولی زمانی که به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم فعالیت بیشتر تخصصی در کار حفظ قرآن را آغاز کردم و خوشبختانه توانستم در این مدت به حفظ قرآن بپردازم.
وی افزود: پس از دیپلم ریاضی به خدمت سربازی رفتم و غم غربت در سرابری و سختی وشرایط باعث شد که به یک عنصر منعنوی پناه ببرم؛ هر کسی در این شرایط خود را با یک عنصر سرگرم میکند و بنده نیز سعی کردم که با انس با قرآن خود را از نظر روحی تقویت کنم.
حافظ قرآن کریم بیان کرد: مهمترین ره آورد قرآن کریم برای بنده اعتماد به نفس و آرامشی معنوی و پشتیبانی بود که از نظر معنوی در وجود من ایجاد شد؛ در همان زمان باعث شد که علاقه و اشتیاق خاصی به انس با قرآن در من ایجاد شود و همین انس باعث شد که به حفظ قران بپردازم.
وی گفت: در همین مدت فعالیت در سربازی موفق به حفظ دوازده جزء قرآن کریم شدم و در مسابقات امسال سراسری قرآن کریم که به همت اوقاف استان قم برگزار میشود در بخش حفظ پنج جزء قرآن کریم شرکت کردهام والحمدلله شاهد سطح کیفی بالای این مسابقات نیز هستم.
وی تصریح کرد: شیوه حفظ بنده نیز آن است که با استمعاع ترتیل استاد منشاوی مقاطعی که باید حفظ شود را ابتدا به گوش میسپارم و سپس سه بار از روی قرآن همان آیات را قرائت میکنم و بعدا به حفظ میپردازم و مجددا سه بار آن را مرور میکنم و بعدا مرحله تثبیت آن را انجام میدهم.
سعادتی اظهارکرد: حفظ قرآن احتیاج خاصی به آی کیوی بالا ندارد در واقع افراد با آی کیوی متوسط نیز به راحتی میتوانند قرآن را حفظ کنند زیرا آنچه در حفظ حائز اهمیت است به جای آی کیو و هوش، مساله استمرار و تلاش و کوشش است؛ در حقیقت 99 درصد کار حفظ در تلاش و کوشش خلاصه میشود.
وی گفت: حفظ قرآن کریم باعث شد که دروازههای جدیدی به روی من باز شود؛ همین کار حفظ باعث شد که خداوند از نظر مادی و معنوی به من نظر بیاندازد والحمدالله امروز شرایط زندگی من بسیار بهتر از گذشته است زیرا با قرآن حیاتی جدید پیدا کردهام.