شناسهٔ خبر: 15031601 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حافظ قرآن:

حضور چهره‌های جدید و ارتقاء کیفیت؛ دو وجه ممیزه مسابقات قرآن اوقاف

گروه فعالیت‌های قرآنی: شرکت‌کننده حفظ 20 جزء مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم گفت: حضور چهره‌های جدید و ارتقاء کیفیت برگزاری مسابقات دو وجه ممیزه مسابقات قرآن اوقاف نسبت به سال گذشته است.

صاحب‌خبر -
سیدحامد مهدیزاده، شرکت‌کننده در رشته حفظ 20 جزء مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، در حاشیه این مسابقات گفت: مسابقات امسال نسبت به سال قبل از کیفیت بهتری برخوردا است.
وی ادامه داد: البته چندسالی است که شاهد اجرای بهتر مسابقات هستیم و روند رو به رشدی را شاهدیم.
مهدیزاده حضور چهره های جدید در حفظ که قوی هم هستند را نشان دهنده این مسئله دانست که قم شهر حافظ پرور است و تاکید کرد: برنامه ریزی و فضای مسابقات و صوت و داوری و ... بسیار خوب بود و بنده مشکلی با این مسایل نداشتم.
این حافظ قرآن که حفظش را از سال 90 شروع کرده است عنوان کرد: حفظ را در طرح یکساله جامعه القرآن ادامه دادم و دو سال نیز برای تثبیت آن وقت صرف کردم و ابتدا در مسابقات حفظ ده جزء و بعد 20 جزء شرکت کرده و بنا دارم در سال آینده نیز در حفظ کل حضور داشته باشم.
این حافظ قرآن توصیه کرد: خانواده ها فرزندان خود را از کودکی با جلسات قرآن آشنا و مانوس کنند اما برای حفظ قرآن به آنان فشار وارد نکنند و بگذارند از سن 15 سال به بعد به تدریج این کار انجام شود.
وی اظهار کرد: انس کودکان با جلسات قرآن زمینه ساز تربیت حافظان قرآن در کشور است تا امر ولی امر مسلمین؛ رهبر معظم انقلاب برای تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور جامه عمل بپوشد.
مهدیزاده بیان کرد: موسسات قرآن فعالیت جزیزه‌ای و پراکنده دارند و اگر رویکردها و اهداف موسسات واحد شود شاهد رشد و شکوفایی بیشتری در فضای قرآنی کشور و به تبع آن حضور فعالانه‌تر بدنه جامعه قرآنی در تحولات اجتماعی و سیاسی خواهیم بود.
وی ارایه برخی مشوق‌ها مانند انتخاب محل خدمت، اعطای درجه ارشدیت و مرخصی تشویقی به حافظان قرآن را قابل قدردانی دانست و تاکید کرد: باید از مسئولان کشور به خاطر این موضوع قدردانی شود اما در برخی کشورها اعطای امتیازات بیشتر است و در صورت فراهم بودن شرایط خوب است این حمایت‌ها بیشتر شود.
یادآور می‌شود سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در مرحله استانی از دهم تا ۱۳ شهریور ماه با حضور ۲۳۰ نفر از آقایان و بانوان در مجتمع شاه سیدعلی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.
این مسابقات در رشته های ترتیل و تحقیق، حفظ کل، ۲۰، ده و ۵ جزء همچنین اذان و دعاخوانی در حال برگزاری است و مراسم افتتاحیه آن دوشنبه هشتم شهریورماه برگزار شد.