شناسهٔ خبر: 15031362 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حافظ کل قرآن خواستار شد:

مسئولان از برنامه ریزی قرآنی برای عموم مردم غافل نشوند/ رضایت از طرح یکساله حفظ

گروه فعالیت‌های قرآنی: شرکت‌کننده حفظ 20 جزء مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم گفت: همان طور که پرداختن به مسابقات و معرفی قهرمانان قرآنی لازم است ولی مسئولان از برنامه ریزی قرآنی برای عموم مردم غافل نشوند.

صاحب‌خبر -
محسن عبدی حافظ قرآن
محسن عبدی، شرکت‌کننده در رشته حفظ 20 جزء مسابقات قرآن اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، در حاشیه این مسابقات گفت: افراد شرکت کننده در رشته حفظ 20 جزء تعداد بیشتری نسبت به سایر رشته ها بودند به همین دلیل رقابت ها در این بخش از سطح بالاتری برخوردار بود
وی افزود: قرنطینه در حفظ 20 و کل باعث شد تا شرایط یکسانی برای همه ایجاد شود زیرا موضاع وقف و ابتداء و بحث صوت و لحن که می تواند در قرعه های متفاوت برای حافظ ایجاد دشواری داشته باشد برای همه یکسان بود.
عبدی بیان کرد: یکی دیگر از مزیت های این نوع مسابقات یعنی برگزاری آن در شرایط قرنطینه ایجاد هیجان به مسابقه است که هم فضای بهتری را برای مستمعین ایجاد کرده بود و هم خود حافظان با علاقه و هیجان رقابت ها را دنبال می کردند.
این حافظ کل قرآن نسبت به سال گذشته افراد قویتری در حفظ حضور داشتند و از ویژگی های خوب این دوره حضور چهره های جدید بود که نشان می دهد نسل نو حافظان قرآن قم در راه مسابقات هستند.
عبدی عنوان کرد: من حفظ قرآن را از مسجد محله آغاز کردم سپس در طرح حفظ قرآن جامعه القرآن حاضر شدم و از طرح یکساله رضایت دارم و اگر این طرح نبود حافظ نمی شدم.
وی در عین حال توصیه کرد که افراد باید ظرفیت خود را در نظر بگیرند و در صورتی که طرح یکساله فشار زیادی برای آنان دارد از طرح های میان مدت استفاده کنند.
این حافظ قرآن ادامه داد: وقتی می خواستم حفظ قرآن را شروع کنم آن را کاری غیرممکن برای خودم می دانستم اما با لطف الهی و تلاش و سختکوشی خودم موفق به حفظ شدم و معتقدم انسان اگر برای به دست آوردن اهداف والا تلاش کند حتما به آن دست خواهد یافت.
وی افزود: همه کارهای سخت را ممکن است افرادی انجام دهند اما انگیزه و هدف نیز بسیار مهم است و در حفظ قرآن نیز انگیزه و هدف بسیار مهم است تا انسان به راه خود ادامه دهد و در میانه مسیر هدفش را گم نکند.
عبدی تاکید کرد: مسابقات قرآن به طور قطع مشوق خوبی برای عموم علاقه مندان به قرآن برای ورود به عرصه حفظ و قرائت است و باید روی این مسئله سرمایه گذاری شود که همین مسابقات در این راسا انجام می شود.
وی در عین حال تاکید کرد: روآوردن به مسابقات و دنبال کردن بحث قهرمانی در قرآن نباید مسئولان را از پرداختن به بدننه عموم جامعه و سیل گسترده علاقه مندان به حفظ و قرائت که به هر دلیلی نمی توانند در مسابقات رتبه کسب کنند غافل کند.
یادآور می شود سی و نهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف قم در مرحله استانی از دهم تا ۱۳ شهریور ماه با حضور ۲۳۰ نفر از آقایان و بانوان در مجتمع شاه سیدعلی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.
این مسابقات در رشته های ترتیل و تحقیق، حفظ کل، ۲۰، ده و ۵ جزء همچنین اذان و دعاخوانی در حال برگزاری است و مراسم افتتاحیه آن دوشنبه هشتم شهریورماه برگزار شد.