به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، پورقلی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی ادارات زیرمجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: تعداد کارگاههای مهارتآموزی فنی و حرفهای استان اردبیل به 163 کارگاه و تعداد مراکز ثابت فنی و حرفهای نیز به 25 مرکز افزایش یافته است.
وی به فعالیت 258 مربی رسمی و پیمانی فنی و حرفهای و ضرورت تبدیل وضعیت نیروهای حقالتدریس به شرایط پیمانی اشاره کرد و گفت: در استان اردبیل 187 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای نیز فعالیت میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان افزود: در سه سال گذشته برای انجام تعهدات آموزشی ما در شیفت صبح تا 98 درصد فضا و ظرفیت آموزشی و مهارتآموزی خودمان را فعال کردیم.
پورقلی ضرورت ارتقای کیفی و کمی آموزشهای فنی و حرفهای را در شیفت عصر و نوبت دوم یادآور شد و تصریح کرد: این ظرفیت تا 42 درصد فعال شده و در شش ماهه دوم امسال سعی میکنیم تا از فضای خالی برای تقویت شیفتهای عصرگاهی استفاده کنیم که قطعاً تا 20 درصد این ظرفیت قابل افزایش است.
وی با بیان اینکه ظرفیت آموزش مراکز دولتی در نوبت صبح دو میلیون و 664 نفر ساعت و در شیفت عصر یک میلیون و 825 هزار نفر ساعت است، بیان کرد: در مجموع ظرفیت آموزشی مراکز دولتی فنی و حرفهای بیش از چهار میلیون و 290 نفرساعت است.
پورقلی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: طی سال گذشته ما در مراکز آموزش دولتی و غیردولتی خود توانستیم به چهار میلیون و 460 هزار نفرساعت آموزشها را ارائه کنیم که تعداد 18 هزار و 997 نفر از علاقمندان از این آموزشها استفاده کردند.
وی با بیان اینکه از این تعداد بیش از دو میلیون و 280 هزار نفرساعت مربوط به آموزش مردان و یک میلیون و 740 هزار نفرساعت مربوط به آموزش دختران بوده است، ادامه داد: در سه ماهه اول امسال کل ساعات آموزشی ارائه شده 92 هزار و 700 نفر ساعت و برای بیش از پنج هزار نفر بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل از استانداردنویسی برای 31 برنامه مهارتی براساس قطببندیهای استانی و منطقهای خبر داد و گفت: ما موفق شدیم در این زمینه فعالیتهای خوبی را با همراهی مسؤولان امر انجام دهیم.
انتهای پیام/62006/ب30
∎