رحمان قلاوند در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایجاد اشتغال در لرستان نیازمند تغییر دیدگاه است، اظهار داشت: فنی حرفه ای شامل ۲ بخش خصوصی و دولتی است که با بالا بردن سرانه درآمدی مردم، هر دو بخش می توانند به نحو مطلوب ایفای نقش کنند.
وی به تنوع آموزش های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود: این آموزش ها در حوزه های صنعت، خدمات و کارآفرینی ارائه شده همچنین در رشته های برق، الکترونیک، دیجیتال و کامپیوتر، گوهر تراشی و سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی رشته های مرتبط با حوزه کشاورزی و … آموزش هایی به علاقمندان ارائه داده می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به تطبیق برخی رشته ها با رشته های مورد نیاز استان اشاره کرد و گفت: هدف از تطبیق برخی رشته ها با نیازهای استان این بوده که بتوانیم رشته هایی را آموزش دهیم که زمینه شغلی آن ها در استان بیشتر باشد.
قلاوند اظهار داشت: آموزش فنی و حرفه ای لرستان در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی و بر اساس طرح آموزش های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای برش استان را تهیه کرده است.
وی همچنین به تهیه برش روستایی طرح آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در استان اشاره کرد و افزود: بر این اساس ما در فنی و حرفه ای متناسب با امکانات و شرایط استان آموزش های متناسب را ارائه خواهیم داد و به توسعه آموزش فنی و حرفه ای که یکی از ارکان اشتغال است کمک خواهیم کرد.
مدیرکل آموزش فنی حرفه ای استان لرستان در خصوص بحث اشتغال و مشکل بیکاری لرستان گفت: با منابعی که خداوند متعال به طور ذاتی به استان لرستان عطا کرده می توان اشتغال مولد را در استان راه اندازی کرد و بخشی از مشکلات بیکاری را از این طریق مرتفع کرد.
قلاوند عنوان کرد: اگر بیکاران را به چند بخش تقسیم کنیم، یک بخش از بیکاران استان تحصیل کرده ها هستند که بخش دولتی پاسخگوی نیاز این حجم از جمعیت نیست و به طور قطع باید با ایجاد اشتغال های مولد و پایدار مشکل این بخش از جامعه را مرتفع کرد.
نظر شما