نان صبحانه و عصرانه
صاحبخبر - شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم تا عمل بیاید یعنی کمی روی شیر کف کند. بقیه مواد را با هم مخلوط میکنیم و شیر را اضافه میکنیم و کمی آرد را اضافه میکنیم. در این مرحله شکلات را اضافه کنید یا اگر دوست دارید کشمش و گردو یا مغز تخمه آفتابگردان بریزید.بعد دوباره آرد اضافه میکنیم. البته آرد باید در حدی باشد که خمیر لطیفی به دست بیاید. خمیر را داخل ظرف تمیز میگذاریم و روی ظرف را سلفون میکشیم و یک ساعت و نیم به آن استراحت میدهیم تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد به هر شکلی که دوست دارید در بیارید و داخل قالب مورد نظرتان را کاغذ بگذارید و خمیر را در آن قرار دهید. دوباره نیم ساعت اجازه دهید خمیر داخل قالب استراحت کند و در این مرحله یه دستمال روی قالب قرار دهید تا خمیر خشک نشود. بعد در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت چهل دقیقه میگذاریم. میتوانید بعد از استراحت دوم کمی با قلم مو شیره انگور روی خمیر بمالید.می توانید این نان را داخل فریزر نگهداری کنید و هر بار که میخواهید استفاده کنید آن را تست کنید.∎