شناسهٔ خبر: 75431156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

خراسان رضوی، جزو ۵ استان با بیشترین تلفات جاده‌ای در کشور

خراسان رضوی، جزو ۵ استان با بیشترین تلفات جاده‌ای در کشور است.

صاحب‌خبر -

خراسان رضوی، جزو ۵ استان با بیشترین تلفات جاده‌ای در کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، به گزارش سایت پلیس فراجا، رئیس پلیس راهور فراجا گفت: استان‌های فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان رضوی در مجموع حدود ۶۰ درصد از کل تلفات جاده‌ای کشور را به خود اختصاص داده‌اند.
 
سردار «سیدتیمور حسینی» افزود: این موضوع نشان‌دهنده تمرکز بالای حوادث ترافیکی در این مناطق است.


 وی افزود: برای کاهش تلفات و کنترل حوادث، باید به‌صورت همزمان چند محور را دنبال کنیم؛ توسعه و بهسازی زیرساخت‌های جاده‌ای، تقویت مقدورات و تجهیزات پلیس، گسترش سامانه‌های هوشمند نظارتی و تمرکز بر آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیکی از جمله اقدامات ضروری در این زمینه است.
 
سردار حسینی عنوان کرد: توسعه فرهنگ ترافیکی و آموزش رفتار صحیح رانندگی، نقش مؤثری در کاهش تصادفات دارد و این مهم زمانی محقق می‌شود که نهاد‌های مختلف، از آموزش و پرورش تا رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، در این مسیر هم‌افزا عمل کنند.
 
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: کاهش تلفات جاده‌ای صرفاً با برخورد‌های پلیسی ممکن نیست، بلکه نیازمند نگاهی جامع و چندبُعدی است که شامل زیرساخت، فناوری، آموزش و فرهنگ‌سازی می‌شود.