شناسهٔ خبر: 73868400 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: سنا | لینک خبر

معاون عملیات بازار بورس تهران:

بیش از ۳۳ هزار نفر در روز اول طرح بیمه سهام، پرتفوی خود را بیمه کردند

مهدی زمانی، معاون عملیات بازار بورس تهران گفت: طبق آخرین آمار، میزان مشارکت اشخاص حقیقی در طرح بیمه سهام بیش از ۳۳ هزار کد سهامداری بوده است.

صاحب‌خبر -

مهدی زمانی، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، با بیان اینکه طبق اطلاع رسانی‌های پیشین، از امروز نماد «همیار» در بورس تهران گشایش یافت و آماده خرید توسط سهامدارانی است که ارزش پرتفوی آن‌ها در تاریخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان بوده، افزود: اشخاص می‌توانند با خرید یک برگ اوراق از نماد «همیار» به ارزش معاملاتی «یک ریال» از طریق سامانه‌های کارگزاری، پرتفوی خود را به میزان حداقل ۲۰ درصد در بازه زمانی یک‌سال آینده بیمه کنند. البته شرط استفاده از بیمه با نرخ تضمین ۲۰ درصدی، عدم فروش سهام موجود در پرتفوی مورخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ خواهد بود. البته فروش دارایی از خریدهای بعدی تا میزانی که از پرتفوی ۱۷ تیر کمتر نشود، خللی در اعتبار بیمه «همیار» ایجاد نخواهد کرد.

به گفته زمانی، از طرفی اگر بازدهی پرتفوی سهامداران در طول یکسال بیش از ۲۰ درصد شد و آن‌ها تمایل به فروش و شناسایی این سود داشتند، مانعی برای فروش وجود نداشته و در این رابطه سرمایه‌گذار مختار است.

او در عین حال توضیح داد: سهامداران تا سه شنبه هفته آینده (۳۱ تیرماه) فرصت دارند نسبت به بیمه کردن پرتفوی خود با شرایط گفته‌شده، اقدام کنند.

زمانی در عین حال تأکید کرد: تنها خرید یک عدد اوراق از نماد همیار برای هر سرمایه‌گذار حقیقی کفایت کرده و نیاز به خرید بیش از آن نیست.

۳۳ هزار و ۶۵۱ نفر در روز اول طرح بیمه سهام، پرتفوی خود را بیمه کردند

۳۳ هزار و ۶۵۱ نفر در روز اول طرح بیمه سهام، پرتفوی خود را بیمه کردند