شناسهٔ خبر: 72340289 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

طرز تهیه عصاره گوشت در شیشه؛ روشی سالم برای تقویت سیستم ایمنی بدن طرز تهیه عصاره گوشت در شیشه؛ روشی سالم برای تقویت سیستم ایمنی بدن

عصاره گوشت برای خوش طعم شدن غذاها و تقویت سیستم ایمنی بیماران استفاده می کنند.

صاحب‌خبر - به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از روش های سالم پخت گوشت که به منظور تغذیه بیمار یا استفاده از عصاره گوشت انجام می شود ، پختن گوشت در شیشه است. از عصاره گوشت برای خوش طعم شدن غذاها و تقویت سیستم ایمنی بیماران استفاده می کنند. عصاره گوشت حاوی مقدار زیادی آهن ، پروتئین ، ژلاتین و کلسیم است بنابراین برای بیماران ، نوزادان و افراد لاغر و ضعیف مفید و زنان باردار و شیرده می باشد. اگر میخواهید فقط از عصاره گوشت استفاده کنید بهتر است گوشت ها را تا حد ممکن خرد کنید ولی اگر میخواهید گوشت داخل شیشه بپزید و هم از عصاره گوشت و هم از خود گوشت استفاده کنید میتوانید تکه های بزرگ گوشت یا حتی استیک یک تکه را داخل شیشه قرار دهید به طوری که داخل شیشه را کاملا پر کند و کمی روغن زیتون و ادویه های دلخواه ، سیر و پیاز و نمک هم به مواد داخل شیشه اضافه نمایید و بدون این که آب داخل شیشه بریزید ، گوشت را بپزید. اگر میخواهید از خود گوشت برای تغذیه بیمار و تقویت بنیه استفاده کنید نیازی به افزودن آب داخل شیشه ندارید ، گوشت خودش حین پخت به اندازه کافی آب می اندازد ولی برای کشیدن عصاره گوشت میتوانید مقداری آب به شیشه اضافه نمایید. برای تهیه گوشت داخل شیشه میتوانید از هر نوع گوشت قرمز یا گوشت سفید به همراه سیر ، پیاز و ادویه های دلخواه استفاده کنید. طرز تهیه عصاره گوشت گوسفند گوشت را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و نمک داخل شیشه با درب فلزی بریزید. در شیشه ببندید را و داخل قابلمه بگذارید. به اندازه ای که آب به زیر در شیشه برسد به قابلمه آب اضافه کنید ولی مراقب باشید شیشه داخل آب شناور نشود و در صورت نیاز جسمی سنگین رویش بگذارید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کنید در حدی که آب ریز جوش بزند و اجازه دهید گوشت به مدت 2 – 3 ساعت بپزد و عصاره اش خارج شود. شیشه را کناری بگذارید تا سرد شود و سس عصاره را از گوشت جدا کنید. نکات لازم برای تهیه عصاره گوشت داخل شیشه اگر در بین پخت ، آب قابلمه کم شد ، آب جوش به آن اضافه کنید وگرنه شیشه می شکند. بهتر است برای تهیه عصاره گوشت یک سوم شیشه را خالی بگذارید ولی اگر هدفتان مصرف گوشت است میتوانید شیشه را کاملا پر کنید. برای خوشمزه تر شدن عصاره گوشت میتوانید به آن کمی روغن زیتون ، زردچوبه ، دانه های فلفل سیاه ، فلفل دلمه ، برگ بو ِ، هویج و جعفری اضافه کنید. هر چه گوشت مرغوب تر باشد عصاره خوشمزه تر و با کیفیت تر خواهد شد. عصاره گوشت را میتوانید در شیشه در بسته تا 2 روز در یخچال نگهداری نمایید.