شناسهٔ خبر: 71736080 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

فوت و فن درست کردن نخودپلو در خانه

ترکیب نخود و برنج به دلیل داشتن فیبر و کربوهیدرات بالا، انتخاب مناسبی برای وعده سحری است. دستور تهیه نخودپلو را برایتان آموزش داده‌ایم که غذایی ساده اما مقوی است.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین: درست کردن نخود پلو برای وعده سحری زمان زیادی نمی برد، اما این غذا خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و سرشار از مواد غذایی مغذی است.

نام غذا: نخودپلو

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۸۰ دقیقه

برای :‌۵ نفر

مواد لازم:

پیاز: یک عدد

مرغ: ۸۰۰ گرم

شوید خشک یا تازه: ۲ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی تازه یا کنسروی: یک و نیم لیوان

برنج: ۳ لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.تکه‌های مرغ را آب‌پز کنید و سپس با پیاز خلالی تفت دهید.

۲.نخودفرنگی تازه یا کنسروی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
۳.ادویه‌ها را اضافه کنید و یک استکان آب روی مواد بریزید تا کامل بپزد.

۴.برنج را بشویید و در آب جوش بریزید. بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید.

۵.مواد داخل تابه را با برنج لایه‌به‌لایه در قابلمه بریزید و آن را با حرارت کم دم کنید.

نکته: مواد تابه باید بدون آب اضافه باشد، وگرنه نخودپلو شفته می‌شود.

فوت و فن درست کردن نخودپلو در خانه