شناسهٔ خبر: 71735730 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شهدای ایران | لینک خبر

روش تهیه شربت گل‌محمدی، ضد تشنگی در ماه رمضان

برای اینکه در ماه مبارک رمضان و در زمان روزه‌داری، احساس تشنگی زیادی نداشته باشید، می‌توانید سراغ شربت‌ها و نوشیدنی‌های طبیعی بروید. شربت گل محمدی یکی از این نوشیدنی‌هاست که روش تهیه آن را آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -
 

 

شربت

به گزارش شهدای ایران به نقل از همشهری، شربت گل‌محمدی جایگزینی سالم برای نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک می‌کند

نام: شربت گل محمدی

آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم

شکر: ۲ لیوان

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

آب: ۴ لیوان

طرز تهیه:

۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.

۲. بعد از جوشیدن و خارج‌شدن عصاره گل‌ها در آب، آن را از صافی رد کنید.

۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.

۴. وقتی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. بعد از سردشدن در لیوان‌های مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.

نکته: در مرحله ردکردن از صافی، گل‌ها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ می‌شود.

روش تهیه شربت گل‌محمدی، ضد تشنگی در ماه رمضان