شناسهٔ خبر: 71493462 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

فلفل دلمه‌ای یا پرتقال؟ کدام یک ویتامین C بیشتری دارد؟

۹ میوه سرشار از ویتامین C که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که علاوه بر افزایش ایمنی بدن، از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت کرده و در سلامت پوست، استخوان‌ها و دندان‌ها نقش دارد. برخی از میوه‌ها حتی بیشتر از مرکبات، این ویتامین حیاتی را تأمین می‌کنند.

مصرف ویتامین C کافی می‌تواند به کاهش شدت سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند. میزان توصیه‌شده روزانه آن برای مردان ۹۰ میلی‌گرم و برای زنان ۷۵ میلی‌گرم است. در ادامه، ۹ میوه‌ای که بیشترین میزان ویتامین C را دارند، معرفی شده‌اند:

شاید تعجب کنید، اما فلفل دلمه‌ای بیشترین میزان ویتامین C را در میان میوه‌ها دارد. فلفل دلمه‌ای زرد با ۳۴۲ میلی‌گرم ویتامین C، سه برابر بیشتر از یک پرتقال این ویتامین را تأمین می‌کند. فلفل قرمز ۲۱۰ میلی‌گرم و فلفل سبز ۱۳۲ میلی‌گرم ویتامین C دارد.

این میوه استوایی تقریباً دو برابر پرتقال ویتامین C دارد. علاوه بر این، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و فیبر است که به سلامت روده و قلب کمک می‌کند.

این میوه تابستانی نه‌تنها سرشار از ویتامین C است، بلکه حاوی فلاونوئیدها و ترکیبات ضدالتهابی است که از سلامت قلب محافظت می‌کنند.

پاپایا یکی از “غذاهای طول عمر” محسوب می‌شود و سرشار از مواد مغذی مانند پتاسیم، منیزیم، فولات و لیکوپن است.

آناناس به جذب بهتر آهن از منابع گیاهی کمک می‌کند و دارای آنزیم بروملین است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

پرتقال متوسط ۶۸ میلی‌گرم، نصف گریپ‌فروت ۴۵ میلی‌گرم و دو نارنگی کوچک ۴۰ میلی‌گرم ویتامین C دارند.

کیوی علاوه بر ویتامین C، حاوی پتاسیم، ویتامین E و فولات است و به بهبود هضم و کیفیت خواب کمک می‌کند.

این میوه استوایی علاوه بر ویتامین C، سرشار از فیبر محلول و کاروتنوئیدهاست که از سلامت سیستم ایمنی حمایت می‌کنند.

طالبی یک میوه آبرسان است که علاوه بر ویتامین C، حاوی ویتامین A نیز بوده و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

بهتر است میوه‌ها را تازه و کامل مصرف کنید.
مرکبات را همراه با غلات و حبوبات غنی از آهن بخورید تا جذب آهن افزایش یابد.
به جای آب‌میوه، میوه کامل را مصرف کنید تا از فیبر طبیعی آن بهره ببرید.