شناسهٔ خبر: 71467961 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

بجنورد، میزبان پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم می‌شود

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، مهدی آریان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم از 10 تا 17 اسفندماه در مصلی امام خمینی (ره) بجنورد دایر می‌شود.

وی ادامه داد: نمایشگاه امسال با شعار «قرآن؛ راه زندگی» در قالب غرفه‌های فروش کتب دینی و قرآنی، محافل انس با قرآن، ارائه خدمات قرآنی و برگزاری مسابقات قرآنی، کرسی‌های تلاوت و نشست‌های تخصصی و هنرهای قرآنی برنامه ریزی شده است.

آریان با اشاره به اینکه نمایشگاه امسال در بیش از 40 غرفه راه اندازی می‌شود، افزود: هر روز از ساعت ۹ الی 12 و همچنین ۱۹ تا 22 آماده بازدید مردم و بهره‌مندی آن‌ها از محصولات فرهنگی و برنامه‌های پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در خصوص نمایشگاه امسال و تلاش برای کیفی سازی برنامه‌ها، تصریح کرد: در این دوره صرفا بحث فروش کتب قرآنی مطرح نیست و بخش‌های مختلفی از جمله کودک و نوجوان، محافل قرآنی، نشست‌های تخصصی قرآنی و محافل جزءخوانی مدنظر قرار گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی یادآورشد: در پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم استان ارائه تخفیف 20 تا 30 درصدی عرضه کتب دینی و ادعیه پیش بینی شده است.