گروه «نهال» به سرپرستی لیلا نجفی در آخرین روز از جشنواره موسیقی فجر (امروز ۲۸ بهمن) ساعت ۱۶ در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میرود.
در همین راستا گفتوگویی با سرپرست این گروه درباره اجرای پیش روی آنها و مشکلات کنسرتهای بانوان داشتیم.
در ادامه مشروح این گفت و گوی ایسنا را میخوانید:
_ کنسرت امروز گروه «نهال» با چه رپرتواری روی صحنه میرود؟
در این کنسرت آهنگهای قدیمی و نوستالژی را بازخوانی میکنیم؛ آثار خوانندگانی مانند عارف، ویگن، کوروش یغمایی و ... .
سازبندی این اجرا هم شامل پیانو، درامز، پرکاشن، کمانچه، فلوت، عود، گیتار و گیتار باس است.
_ در این دوره از جشنواره موسیقی فجر، ساعت کنسرت بانوان را از دو بعدازظهر، به چهار و هفت عصر تغییر دادهاند. نظر شما درباره این امر چیست؟ آیا این امر باتوجه به مسیر فرهنگسرای نیاوران اتفاق مثبتی است؟
امسال دوره چهارمی است که در جشنواره شرکت میکنم و زمانی که در تالار وحدت میتوانستیم اجرا کنیم، سانس ساعت ۲ بعدازظهر در وسط هفته را به ما میدادند و واقعا سالن چندان پر نمیشد. از طرفی هم نمیتوانستند ساعت را جا به جا کنند و این باعث میشد چون آن منطقه طرح ترافیک است، بعضی از خانمها که کارمندند و این ساعت با زمان کاری آنها تداخل دارد به کنسرت نیایند. همچنین این مسیر ترافیک است و حتی اگر خود ما کسی را دعوت میکردیم رفت و آمد آنها به کنسرت به علت ترافیک کار سختی بود. اکنون احتمالا به دلیل اینکه در فرهنگسرای نیاوران میتوانند ساعت بهتری را برای کنسرت بانوان در نظر بگیرند و این سالن در ترافیک نیست، آن را به کنسرت بانوان اختصاص دادهاند.
_ به نظر خودتان استقبال از کنسرت چگونه خواهد بود؟
نمیدانم. کلا جذب مخاطب برای کنسرتهای بانوان کار دشواری است. حال هر سالن بسته به شرایطی که دارد کار برای ما سختتر است. البته که تبلیغات برای کنسرتها در جشنواره موسیقی فجر به خصوص در بخش بانوان کلا ضعیف است.
_ سال ۱۴۰۳ برای گروه «نهال» چگونه گذشت؟
گروه «نهال» تقریبا گروه پرکاری است و امسال چهار کنسرت برگزار کردهایم؛ حال گاهی تمامی بلیتها به فروش رفته و گاهی نرفته است، ولی روی هم رفته شرایط بد نبوده است.
البته که مشکلاتی سد راه بانوان برای برگزاری کنسرت وجود دارد، اما بعضا همکاری میشود و این مشکلات رفع میشوند.
_ چه میتوان کرد که برگزاری کنسرتهای بانوان پررنگتر شود؟
باید تبلیغات کرد. البته که هر گروه خودش به تنهایی این تبلیغات را انجام میدهد، ولی دست ما به عنوان خواننده بسته است؛ زیرا نمیتوانیم اثری باکلام منتشر کنیم که مخاطب بشنود، با گروه «نهال» آشنا شود و در پی آن به کنسرت ما بیاید.
چون شرایط من به عنوان خواننده زن محدود است، کل کاری که میتوانم انجام دهم، انتشار پست و تیزر در فضای مجازی است و اینگونه جمع کردن مخاطب کار سختی میشود.
البته که اغلب سانس مرده را به کنسرتهای بانوان اختصاص میدهند و کاری هم نمیتوان در اینباره کرد. سالهاست با سالنها این مشکل را داریم، ولی میگویند تنها در این سانس است که میتوانند کارمندان خانم را در سالن جمع کنند. همچنین بعد از اجرای بانوان، کنسرت یا یک اجرای تئاتر را دارند و تا ساعت ۱۲ شب سالن پر است.
_ بهتر نیست که در این شرایط هزینه کمتری از گروههای بانوان دریافت کنند؟
بله همینطور است، اما متاسفانه هزینه سالن را همانند اجرایی دریافت میکنند که در ساعت عادی روی صحنه میرود.
با تمامی این مسائل شرایط را پذیرفتهایم و کار میکنیم؛ چون اگر کار نکنیم اتفاق خاصی رخ نمیدهد.
انتهای پیام