به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا به نقل از تارنمای فیوزر نیوز، مادورو در جریان سخنرانی خود در مراسم اختتامیه دومین کنفرانس جهانی ضد فاشیسم در کاراکاس، گفت: برادران، بیایید با هم در این مبارزه برای متحول کردن کشورمان پیش برویم.
وی در طول سخنرانی خود درحالیکه از جنبشهای اجتماعی و سیاسی در آمریکای لاتین خواست تا در این وظیفه تاریخی نقشی فعال داشته باشند، تاکید کرد: انقلاب بولیواری در حال ورود به مرحله جدید دموکراتیک و مردمی قرن بیست و یکم با هدف معرفی نیروهای دگرگون کننده است.
مادورو با تاکید بر اهمیت بسیج در محلهها، میدانها، دانشگاهها و شبکههای اجتماعی به عنوان فضاهای استراتژیک برای مبارزه، گفت: ما وظیفه بزرگی برای نجات و آزادسازی تمام آمریکا داریم.
رئیس جمهور ونزئلا در ادامه بر لزوم پیشرفت در ایجاد ظرفیتها برای شکست صلح آمیز فاشیسم تاکید کرد، اما نسبت به سناریوهای احتمالی دیگر هشدار داد و افزود: هیچ کس فریب نخورد چرا که در صورت لزوم، باید آماده باشیم تا با مبارزه مسلحانه مشروع با فاشیسم مقابله کنیم.
دومین کنفرانس جهانی ضد فاشیسم که با حضور شرکتکنندگان داخلی و بینالمللی به مدت سه روز در کاراکاس برگزار شد، با پیام وحدت و همکاری بینالمللی به پایان رسید.
به گزارش ایرنا، در جریان اولین کنفرانس دو روزه ضد فاشیسم در شهر کاراکاس که روز چهارشنبه (۱۱ سپتامبر / ۲۱ شهریور) با حضور ۲۰۰ شرکتکننده از ۹۵ کشور جهان آغاز شد و تا روز پنجشنبه (۱۲ سپتامبر / ۲۲ شهریور) ادامه داشت، موضوعاتی چون فاشیسم نوین و فعالیتهای مشابه پیرامون محکومیت فاشیسم و تدوین یک دکترین جدید برای مبارزه با آن مورد بررسی قرار گرفت.
کمیته رسانه بنیاد رسانهای فرهنگی آمریکای لاتین «خیام» روز چهارشنبه (۱۱ سپتامبر / ۲۱ شهریور) با موضوع تبیین مظاهر فاشیسم در دنیا و با حضور کارشناسانی از کشورهای مختلف جهان در شهر کاراکاس پایتخت ونزوئلا آغاز به کار کرد.
با همت بنیاد مذکور، کارشناسان و صاحبنظرانی چون «فواد ایزدی» و «پریسا رضاییم» به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این کنگره شرکت کردند.
در افتتاحیه این کنگره سخنرانان با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین، به ظلم جانکاه رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از مظاهر نژاد پرستی، نسل کشی و فاشیسم جهانی پرداختند که با تائید و ابراز احساسات شرکت کنندگان در مراسم همراه شد.
«دلسی رودریگز» معاون اجرایی رئیس جمهور ونزوئلا در سخنرانی آغازین، بخشی از سخنان خود را به مساله فلسطین و جنایتهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه اختصاص داد. او مردم فلسطین را عالیترین مظهر مقاومت در برابر فاشیسم دانست؛ مردمی که از نگاه وی، به مبارزات بشریت الهام میبخشند و هرگز تسلیم نمیشوند.
همچنین مانوئل پِنِتا نماینده اسپانیا و مسئول حزب کمونیسم اسپانیا در مورد مساله فلسطین سخنرانی پرهیجانی را بر علیه فاشیسم و سخنان کوبندهای را در جهت دفاع از فلسطین ارائه کرد.
همچنین سخنرانانی از آرژانتین، آمریکا ، اسپانیا و ونزوئلا در افتتاحیه این کنفرانس به سخنرانی پرداختند.
این کنفرانس با حضور ۲۰۰ شرکتکننده از ۹۵ کشور جهان برگزار شد که بستری برای تبادل نظر و همکاری بینالمللی در برابر تهدیدهای فاشیستی فراهم آورد. همچنین این رویداد نشان دهنده عزم جمعی جامعه جهانی در مقابله با نظامهای حکومتی خودکامه افراطی و تلاش برای حفظ حقوق بشر و دموکراسی است.