همشهری:این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانههای انار تازه به صورت ترش و ملس و همراه برنج طبخ میشود.
مواد لازم:
پیاز متوسط: یک عدد
آب انار:۲ پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۳ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۹۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
طرز تهیه:
۱. پیازها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعمدار کنید و داخل تابه جداگانه سرخ کنید.
۳. پیازداغ و مرغ را مخلوط و دانههای انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزد تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
۴. در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید و در آب و نمک بهمدت ۲۰ دقیقه خیس کنید، سپس آنها را با دستمال خشک و در روغن داغ سرخ کنید.
۵. در ۲۰ دقیقه آخر پخت بادمجان را به خورشت اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.
نکته: اگر دانههای انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.