شناسهٔ خبر: 70405035 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بهترین عایق صوتی دیوار مشترک ساختمان + ۳ روش ارزان

عایق سازی صوتی دیوارهای مشترک ساختمان یکی از الزامات ساخت و ساز خصوصا در ساختمان‌های چند واحدی است.

صاحب‌خبر -

از آنجایی که دیوار‌های مشترک بین این فضاها عموما از ضخامت کمی برخوردار است و صدا به سادگی از آن عبور میکند، عایق کردن دیوارها یکی از موارد مهمی است که به آسایش ساکنین کمک میکند.

از بهترین عایق‌های صوتی دیوار مشترک میتوان به یونولیت دیواری، پشم سنگ، پنل‌های آکوستیک و... اشاره کرد. علاوه بر اینکه قیمت یونولیت دیواری  نسبت به سایر مصالح عایق سازی ارزان تر است، این نوع یونولیت ضد رطوبت، نسوز، سبک و عایق دما است. استفاده از یونولیت با کیفیت، علاوه بر صرفه اقتصادی، از متریال‌هایی نظیر پنل آکوستیک کیفیت و ماندگاری بیشتری دارد.

چرا استفاده از عایق صوتی ضروری است؟

اجرای عایق صوتی دیوار در ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری به منظور ایجاد حس آرامش، آسایش و در نهایت سکوت واحدها در دیوارهای مشترک انجام می‌گیرد. این عایق‌ها شامل انواع مختلفی همچون پشم سنگ، فوم پلی‌ اورتان، پنل‌های آکوستیکی (نظیر فوم شانه تخم مرغی)، پشم شیشه و پنل‌های گچی هستند.

حجم صدایی که نیاز به مسدودسازی آن دارید نیز یک عامل موثر در انتخاب نوع و روش اجرای عایق بین دیوارها است. برای مثال مواد و سبک عایق سازی دیوار بین دو واحد مسکونی با عایق سازی دیوار مشترک بین یک استودیوی موسیقی و یک درمانگاه متفاوت است. خریداران می‌توانند با در نظر گرفتن بودجه خود و شرایط محیطی نصب، یکی از روش‌های زیر را انتخاب نمایند.

انواع عایق صوتی و موارد کاربرد آن‌ها

در حال حاضر، انواع مختلفی از عایق‌های صوتی دیوار مشترک وجود دارد که بسته به نیاز و بودجه می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. بدیهی است عایق‌های صوتی توکار را باید در هنگام ساخت و ساز در دیوار قرار داد و انجام عایق سازی توکار پس از پایان کار ساختمان دردسرهای بیشتری دارد که عموما برای مشتریان به صرفه نیست.

در ادامه، با روش‌های رایج عایق سازی آشنا می‌شوید:

  1. عایق صوتی روکار: این نوع عایق به‌طور مستقیم بر روی دیوار نصب می‌شود و معمولاً از مواد فومی یا پنل‌های پیش ساخته با پشم سنگ (تایل های قاب دار) استفاده میشود. پنل‌های آکوستیکی شانه تخم مرغی، هرمی، دیفیوزر، پنل‌های نمدی و… از انواع عایق‌های روکار هستند. علاوه بر کاهش صدا، این عایق‌ها می‌توانند جلوه‌ای زیبا به فضای داخلی ببخشند.
  2. عایق صوتی توکار: عایق‌های صوتی توکار معمولاً هنگام ساخت یا بازسازی ساختمان به کار گرفته می‌شوند. این عایق‌ها از جمله یونولیت دیواری، پشم سنگ، پشم شیشه و… به داخل دیوار نصب می‌شوند. این روش نیازمند تخصص و دقت بالایی است، اما نتیجه‌ای بسیار مؤثر و دائمی دارد.
  3. عایق صوتی کف آپارتمان: انتقال صدا بین طبقات نیز یکی از دلایل مهم برای عایق سازی کف واحد هاست. استفاده از عایق‌های صوتی کف، مانند یونولیت سقفی، انواع پشم شیشه، پشم سنگ، پلی‌اورتان و بتن لیکا، می‌تواند این مشکل را تا حد زیادی برطرف کند. این عایق‌ها، به‌ویژه عایق‌های نانو با ضخامت کم و کارایی بالا، گزینه‌ای ایده‌آل برای کاهش صداهای کوبشی و ضربه‌ای هستند. از بین این محصولات  قیمت یونولیت سقفی  به صرفه تر است و به همین دلیل در اکثر سازه‌ها از این نوع عایق استفاده میشود.

ارزانترین روش‌های عایق سازی دیوار مشترک ساختمان

فارق از میزان ایزولاسیون صوتی واحدها، هزینه‌های مورد نیاز برای اجرای آن نیز یک عامل تعیین کننده است.

روش اول: قرار دادن یونولیت دیواری در دیوارهای مشترک

این روش در هنگام ساخت و ساز و یا در مراحل بازسازی کاربرد دارد اما یک روش ارزان، دائمی و بدون تغییر در ظاهر دیوار است. استفاده از یونولیت‌های دیواری خصوصا اگر در کنار پنل‌های پشم سنگ قرار بگیرد میتواند تاثیر بسیار بالایی در ایزوله کردن فضاهای داخلی ساختمان و دیوارهای بین واحدها باشد.

روش دوم: استفاده از پنل‌های فومی

در این روش شما با استفاده از پنل‌های فومی یا ابری که شکل شانه تخم مرغی، هرمی یا چند وجهی دارند دیوار مشترک مربوطه را به طور کامل پوشش میدهید. هزینه یک تایل 1 در 2 متر این فوم ها بسته به ضخامت آن بین 160.000 تومان تا 400.000 تومان است.

روش سوم: پنل‌های دکوراتیو پارچه‌ای

پنل های دکوراتیو قاب‌هایی چوبی هستند که روی آن‌ها پارچه‌هایی با رنگ و طرح‌های مختلف کشیده شده است. با کمی خلاقیت میتوان این دکواتیوها را تبدیل به یک پنل آکوستیک موثر کرد. برای این کار میتوانید فضای درون این قاب‌ها را با پشم سنگ و نمد پر کنید و علاوه بر جلوگیری از بازگشت و انعکاس صدا از نشت آن نیز جلوگیری کنید.

قیمت عایق صوتی دیوار مشترک

پس از انتخاب نوع عایق مورد نیاز باید از قیمت و کیفیت محصول نیز اطمینان داشت. مجموعه تامین 24 به عنوان یکی از مراکز تخصصی فروش انواع مصالح و عایق‌های ساختمانی مفتخر است پس از مشاوره‌های حرفه‌ای با بهترین قیمت‌ها در کنار مشتریان خود باشد.

خرید عایق صوتی از تامین 24

شرکت تامین 24  با ارائه مجموعه‌ای متنوع از عایق‌های صوتی، به شما کمک می‌کند تا بهترین محصول را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. تیم متخصص این فروشگاه آماده‌اند تا شما را در انتخاب و خرید مناسب‌ترین عایق صوتی راهنمایی کنند.

کلام آخر

فرایند آکوستیک کردن دیوارهای مشترک به منظور کاهش انتقال صدا بین دیوارهای واحدهای ساختمانی انجام میشود و در این راه از ابزار مختلفی نظیر انواع یونولیت‌های سقفی و دیواری، فوم‌ها، پنل‌های پشم سنگ و… استفاده میگردد.

انجام عایق سازی دیوارهای مشترک بسته به کاربری مد نظر شما و حجم صدایی که قصد جلوگیری از انتشار آن را دارید میتواند نیازمند انواع خاصی از عایق ها باشد و اجرای آن نیازمند تجربه و تخصص است. از آنجایی قیمت یونولیت دیواری، به نسبت باقی متریال‌های عایق صدا، پیشنهادی ارزان قیمت و به صرفه برای سازنده‌ها و ساکنین ساختمان‌ها است. برای آشنایی با بهترین گزینه‌ها و اجرای تخصصی انواع عایق میتوانید از مشاوره با متخصصان وبسایت تامین 24 در ارتباط باشید.

"این مطلب تبلیغاتی است"