یورو نیوز: اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود در زمستان هستید، بهتر است مصرف ویتامین سی را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. یک ماده غذایی وجود دارد که مقدار ویتامین سی بیشتری نسبت به پرتقال یا لیمو دارد و میتواند به شما در مقابله با بیماریهای فصلی کمک کند.
افزودن این ماده غذایی به وعدههای غذاییتان راهی ساده و موثر برای حفظ سلامت در فصل سرما و پیشگیری از بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا باشد.
با ورد به فصل زمستان بسیاری از ما به بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا میشویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعی این بیماریهاست اما اقداماتی وجود دارند که میتوانند علائم را کاهش دهند یا حتی ابتلا به این نوع بیماریها را کاهش دهند.
تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونتها است. اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدن شما کاهش مییابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه میکند و شما سریعتر بهبود مییابید.
مصرف مقدار کافی ویتامین سی در رژیم غذایی روزانه یکی از راههای موثر برای تقویت سیستم ایمنی است و میتواند به کاهش مدت زمان سرماخوردگی کمک کند.
اما برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع ویتامین سی نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمیروند. بسیاری از خوراکیهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و میتوانند به سلامت بدن کمک کنند. جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمهای میتوانید نیاز روزانه ۴۰ میلیگرمی ویتامین سی بدن خود را تأمین کنید.
علاوه بر فلفل دلمهای زرد، خوراکیهایی مانند توتفرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی نیز از منابع خوب ویتامین سی محسوب میشوند.
انتهای پیام