همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس تا با درست کردن این غذای خوشمزی طعمی متفاوت تجربه کنید.
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: برای ۲ نفر
مواد لازم:
برنج: ۲۵۰ گرم
دانه انار: ۱۲۰ گرم
پرک بادام: ۵۰ گرم
عصاره سبزیجات: ۵۰۰ میلی لیتر
زیره آسیاب شده: یک قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیزآسیاب شده: یک قاشق چای خوری
زعفران: به میزان لازم
روش تهیه:
۱: در ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمهای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید.
۲: بعد از بجوش آمدن عصاره، برنج را به آن بیفزایید تا بپزد. هنگامی که به میزان لازم پخته شد، آن را آبکش کنید و دم بگذارید.
۳: در این حین انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و پرک بادام مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زعفران به آن بیفزایید و اجازه دهید تا عطر و رنگ زعفران به خورد مواد برود.
۴: در انتها و هنگام سرو برنج را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مواد را لابهلای برنج بریزید.
نکته:
در تهیه این غذا به جای عصاره سبزیجات میتوانید از سبزیجات تازه معطر تازه یا خشک شده به صورت دلخواه استفاده کنید.