شناسهٔ خبر: 69986789 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

عملکرد ۳۶ درصدی کردستان در حوزه مشاغل خانگی مطلوب نیست - اکونیوز

اقتصاد ایران: سنندج- استاندار کردستان گفت: عملکرد ۳۶ درصدی استان در حوزه مشاغل خانگی عملکرد مطلوبی نیست و بانک‌هایی که در این زمینه کارکردی ندارند باید حتماً ورود کنند و همکاری داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آرش زره‌تن لهونی صبح پنج شنبه در کارگروه اشتغال کردستان اظهار کرد: کردستان ششمین استان کشور در نرخ بیکاری است.

وی افزود: اشتغال از مهمترین دغدغه‌های مسئولان و مردم است و باید با نهایت جدیت و با برنامه در این حوزه فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه جلساتی که ذیل حوزه اقتصادی برگزار می‌شود باید در زمان مقرر تشکیل شود، خاطرنشان کرد: معتقدم خارج از زمان تعیین شده باید جلسات فوق‌العاده باتوجه به شرایط استان داشته باشیم و مدیران با جدیت حضور داشته باشند و برنامه‌ریزی کنند.

دبیرخانه کارگروه اشتغال به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی واگذار شود

استاندار کردستان یادآور شد: گرچه دبیرخانه کارگروه اشتغال به اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی واگذار شده اما باید دبیرخانه آن به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی واگذار شود چرا که اداره کار یک ارگان تخصصی اقتصادی نیست.

وی اعلام کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به‌عنوان دستگاه تخصصی برابر ابلاغیه باید شرح وظایف‌ها را دنبال کند و اداره کل تعاون نیز ذیل این کارگروه کمیته‌ای تشکیل دهد.

زارعی کوشا بر لزوم برگزاری جلسات منظم در حوزه اشتغال تاکید کرد و گفت: براساس شرح وظایف کارگروه همه دستگاه‌ها باید برنامه‌ای مشخص داشته باشند.

وی اضافه کرد: عملکرد ۳۶ درصدی استان در حوزه مشاغل خانگی عملکرد مطلوبی نیست و بانک‌هایی که در این زمینه کارکردی ندارند باید حتماً ورود کنند و همکاری داشته باشند.

وی با بیان اینکه با رند فعلی در حوزه اشتغال هیچ اتفاق مثبتی در استان اتفاق نمی‌افتد، گفت: باید هدفگذاری شود که نرخ بیکاری استان بعد از چهار سال به زیر میانگین کشوری برسد.

لزوم برگزاری منظم جلسات مرتبط با اشتغال

استاندار کردستان اضافه کرد: برگزاری منظم جلسات مرتبط با اشتغال نیاز است و اعضای کارگروه براساس شرح وظایف برنامه داشته باشند.

لهونی اذعان کرد: هر مدیری وظیفه دارد که با چانه‌زنی بیشترین سهم اشتغال را برای ارگان خود داشته باشد اما این به منزله ایجاد اشتغال نیست و ادارات و دستگاه‌ها باید هرآنچه که می‌توانند سهمیه‌ای برای جذب داشته باشند.

وی با اشاره به تسهیلات تبصره ۱۸ افزود: حدود ۹۳ درصد عملکرد این تسهیلات در سال ۱۴۰۱ اجرایی شده اما باید دید که به چه شغلی منجر شده و چند شغل به بیمه منجر شده است.

استاندار کردستان اذعان کرد: همه دستگاه‌ها باید با هم افزایی از ظرفیت‌های استان استفاده کنند تا به اتفاقات مؤثری به اشتغال استان برسیم.

لهونی گفت: توجه به مرز و بازار استان، جذب سرمایه‌گذار در استان، آسیب‌شناسی در خصوص عدم حضور سرمایه‌گذاران به استان در ایجاد اشتغال مؤثر است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر لزوم شفافیت در کارها برای جلب اعتماد مردم، اذعان کرد: باید تسهیلات پرداختی به متقاضیان پایان سال، برای مردم شفاف‌سازی شود و همه مردم در جریان قرار گیرند و دستگاه‌های اجرایی پایان سال باید گزارش تسهیلات خود را به صورت شفاف به مردم ارائه دهند.

در این جلسه ارسلان ازهاری به عنوان معاون اقتصادی استاندار و شاه‌غیبی به عنوان مشاور استاندار کردستان معرفی شدند.

برچسب‌ها: