شناسهٔ خبر: 69953154 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

برگزاری دومین کمیته تخصصی «آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس» کهگیلویه و بویراحمد

دومین کمیته تخصصی آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان برگزار شد

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، دومین کمیته تخصصی آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس در سال جاری امروز (سه‌شنبه) با حضور سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد، «بهادر کرمی» رئیس دانشگاه یاسوج برگزار شد. 
 
برگزاری دومین کمیته تخصصی «آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس» کهگیلویه و بویراحمد
 
سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اظهار داشت: ضروری است به پاس قدردانی از رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس حماسه‌ها و فداکاری‌های این بزرگواران را ثبت و ضبط کنیم.
 
وی افزود: ادارت و سازمان‌های استان نقش خود در دفاع مقدس را ثبت و ضبط کنند و به یک منبع برای پاسخگویی به نسل جوان، پیشکسوتان دفاع مقدس، دانش پژوهان و دانشجویان در آینده تبدیل شود.
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار برگ سند مربوط به دوران دفاع مقدس جمع آوری شده است، ابراز داشت: برای جلوگیری از تحریف دفاع مقدس اسناد و مدارک آن دوران باید جمع‌آوری ثبت و ضبط شوند.
 
برگزاری دومین کمیته تخصصی «آموزش، پژوهش، اسناد و مدارک دفاع مقدس» کهگیلویه و بویراحمد
 
سرهنگ خواست خدایی ادامه داد: این اداره‌کل، آمادگی دارد که با همکاری و پشتیبانی ادارات و سازمان‌ها اسناد و مدارک دفاع مقدس را به صورت کتاب‌های چند جلدی چاپ کند.
 
وی با تاکید بر اینکه دانشنامه استانی دفاع مقدس یک اثر فاخر و علمی است و برای تبیین حماسه‌های دفاع مقدس اثری ماندگار و مؤثر است، تصریح کرد: شرایط لازم برای پیشرفت دانشنامه وجود دارد و باید به صورت جهادی پای کار باشیم که این مهم به بهترین نحو ممکن تا پایان سال به اتمام برسد و جزء اسناد ملی ثبت و ضبط شود.
 
این مسئول یادآور شد: در تکمیل دانشنامه باید حساس باشیم که خروجی خوبی داشته باشد و این مهم محقق نمی‌شود جر اینکه مانند دوران دفاع مقدس بسیج شویم و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان این کار به سرانجام برسد، چرا که دانشنامه دفاع مقدس گنجینه‌ای ماندگار برای نسل‌های آینده است.
 
«بهادر کرمی» رئیس دانشگاه یاسوج در این نشست با اشاره به اهمیت ثبت و ضبط اسناد مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: تمامی ادارات و سازمان‌ها نسبت به ثبت و ضبط تاریخ شفاهی و دانشنامه تلاش کنند تا رشادت‌ها و فداکاری‌های دفاع مقدس در ذهن‌ها ماندگار شود.  
 
وی خاطرنشان کرد: انتقال درست فرهنگ دفاع مقدس از طریق دانشنامه استانی دفاع مقدس میسر است چرا که دانشنامه دفاع مقدس نقش مهمی در انتقال این فرهنگ به نسل جوان در کشور دارد.
 
 
رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه تعداد مدخل‌های دانشنامه استانی دفاع مقدس به ۴۰۰ مدخل افزایش یافته است، اضافه کرد: ادارات و سازمان‌های استان همکاری لازم جهت درج نقش خود در دانشنامه را داشته باشند چرا که این دانشنامه قرار است در چند جلد تدوین شود.
 
در ادامه این نشست هر یک از اعضا به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص دستورکار جلسه پرداختند.
 
انتهای پیام/