شناسهٔ خبر: 69938386 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

دیدار مسئولان جهاد دانشگاهی با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان

جهادگران سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به مناسبت هفته بسیج با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان دیدار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، معاون فرهنگی و مسئول کانون بسیج اساتید و جمعی از اساتید، مدیران و جهادگران بسیجی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان دیدار و از باغ موزه دفاع مقدس این اداره‌کل بازدید کردند.

محمد شادپور معاون فرهنگی و مسئول بسیج اساتید سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) و تبریک هفته بسیج در این جلسه به تشریح عملکرد معاونت فرهنگی و کانون بسیج اساتید در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: برنامه‌های معاونت فرهنگی و بسیج اساتید سازمان با توجه به نیاز دانشجویان، اساتید، جهادگران و خانواده‌های محترمشان در بخش‌های مختلف فرهنگ دینی، فرهنگ ملی، فرهنگ مطالعه، فرهنگ سیاسی، فرهنگ محیط زیست و ... اجرا می‌گردد تا زمینه ساز رشد و تعالی روح انسانی در بطن جامعه شود.

شادپور تصریح کرد: در سازمان تلاش شده است تا کلیه برنامه‌ها با استفاده از پتانسیل و نیروی جوان موجود در دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از خلاقیت و نوآوری آنان اجرا گردند تا بستر جذب مخاطبین، بیش از پیش فراهم گردد؛ همچنین ایجاد ارتباطات موثر و هم‌افزایی با سایر دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان از اهداف این معاونت و کانون در سال جاری می‌باشد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان به برنامه‌های شاخص پیش رو اشاره کرد و گفت: مناظره دانشجویی، مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی (بیان)، دوره آموزشی فرهنگی شناخت واقعیات غرب و نظام سلطه و جشنواره پوشش دانشگاهی از برنامه‌های شاخص پیش رو می‌باشند.

سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان نیز ضمن خیر مقدم به جهادگران جهاد دانشگاهی که با تفکر بسیجی و نگاه جهادی به فعالیت مشغول هستند و کار‌های بزرگ در حوزه‌های فرهنگی، تحقیقات و پژوهش انجام می‌دهند اظهار کرد: ما در بنیاد با فعالیت‌های دانشگاهی و فرهنگی جهاد دانشگاهی بیگانه نیستیم و از دستاورد‌های خوبی که این نهاد انقلابی به عنوان مولود انقلاب اسلامی عرضه می‌کند، قدردانی می‌کنیم.

سرهنگ حبیبی ضمن تبریک هفته بسیج ابراز کرد: یکی از برکات نظام مقدس اسلامی که با بهره‌گیری از الطاف الهی که در قلب امام راحل تداعی پیدا کرد، بسیج بود؛ این درایت و دوراندیشی امام راحل بود که پس از انقلاب نیز همبستگی و همدلی مردم همچنان پابرجا ماند و در قالب بسیج مستضعفین طراحی و معرفی شد.

به گفته وی، امروز هم نقش بی‌بدیل بسیج در همه عرصه‌های کشور بسیار مبرهن و آشکار است و جایگاه خود را در ممالک اسلامی نیز پیدا کرده است؛ جهاد دانشگاهی نیز در همین راستا بروز و ظهور پیدا کرد و نشان داد، هر جا که تفکر بسیجی و جهادی پا به عرصه گذاشت، دستاورد‌های چشمگیری نیز پدید آمد؛ به طور مثال دکتر آشتیانی نمونه بارزی از این نگاه و تفکر جهادی است که با وجود تحریم‌های همه جانبه و فشار‌های بیگانگان توانست با اخلاصی که در وجود خود داشت پژوهشگاه رویان را به وجود آورد و بسیاری از نیازمندی‌های کشور را مرتفع نماید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان ادامه داد: اکنون در حوزه‌های مختلف همچون صنایع، تحقیقات و پژوهش می‌تواند پیشران رفع بسیاری از مشکلات کشور باشد؛ در اینجا نقش جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری و سایر نهاد‌های مرتبط بیش از پیش نمود پیدا می‌کند که چگونه می‌توانند اقدامات موثری در این راه داشته باشند.

وی با بیان اینکه اهداف اصلی جهاد دانشگاهی پیوند تئوری و عمل و مصداق بارز پیوند بین دانشگاه و صنعت می‌باشد. تصریح کرد: رویکرد دولت نیز برای شرکت‌های دانش بنیان بسیار مثبت است، لذا شرکت‌ها می‌توانند بر اساس یافته‌های به روز علمی گام‌های مهمی بردارند.

حبیبی در ادامه گفت: بنیاد حفظ آثار ذیل ستاد نیرو‌های مسلح و هدفش انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به عموم مردم می‌باشد؛ یکی از کار‌هایی که در این بنیاد انجام شد، ساخت باغ موزه دفاع مقدس گیلان می‌باشد که اخیراً افتتاح شده است و چینش بیش از ۴۰۰۰ جلد کتاب دفاع مقدس و تهیه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ سند برای احصاء اسناد دفاع مقدس شامل وصایا، دست نوشته، دلنوشته، نامه‌های زمان اسارت، تصاویر و... برای بهره‌برداری عموم مردم انجام شده است.

وی با بیان اینکه شناسایی بیش از ۳۰۰ سوژه برای بهره‌برداری دانش‌آموزان و دانشجویان و به معرض دید گذاشتن ادوات جنگی از دیگر اقدامات بنیاد حفظ آثار است و نیاز است محتوای مناسب برای آنها تولید شود ادامه داد: به اتمام رساندن دایره المعارف دفاع مقدس کشور در سال آینده و همچنین نگارش دانشنامه‌های دفاع مقدس که مبین نقش استان گیلان در دفاع مقدس به صورت تبدیل اسناد به مقالات علمی باشد، از دیگر فعالیت‌های این بنیاد است.

حبیبی همچنین از دانشجویان و اساتید جهاد دانشگاهی دعوت به همکاری کرد تا در قالب‌های مختلف با این مجموعه همکاری و از ظرفیت‌های موجود در بنیاد استفاده کنند.

وی همچنین به وجود مشوق‌هایی همچون کسری خدمت بین سه تا نه ماه برای این موضوع خبر داد.

در پایان نشست، جهادگران از باغ موزه دفاع مقدس استان گیلان بازدید و به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.

انتهای پیام/