دور نهایی و مراسم اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر روز چهارشنبه (۷ آذرماه) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. در این دوره از مسابقات چهار مسابقه ملی و یک مسابقه بینالمللی با درخواست و حمایت شرکتهای داخلی و بر اساس نیازهای صنعت کشور طراحی شده است.
علی خالویی در گفتوگو با خبرنگار علمی ایرنا درباه این مسابقه توضیح داد: در این مسابقه بحث هوش مصنوعی مطرح است و براین اساس میتوان گفت به دنبال رویکردهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حل مسائل هستیم.
وی افزود: سعی کردیم مسائل و مشکلات کسب و کارها و صنعت را استخراج کنیم و مشکلات شرکتهای مختلف قابل حل با هوش مصنوعی را مطرح کنیم. برای مثال با توجه به گستردگی استفاده از گوینده در فضای مجازی در این نمایشگاه تلاش کردیم مسابقهای برای شناسایی هویت گوینده داشته باشیم و احراز هویت را از طریق هوش مصنوعی انجام دهیم.
برگزار کننده مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: اهداف اصلی این دوره از مسابقات حل مسائل و چالشها است و برخی میتوانند با مشارکت در این فضاها مشکلات و مسائل را حل کنند.
جزئیات مسابقات هشتمین دور مهما
خالویی گفت: چهار مسابقه ملی این دوره شامل مسابقه پیشبینی بازار سهام (با حمایت کارگزاری پیشرو)، مسابقه دستیار هوشمند مالی (با حمایت شرکت نوین کیش)، مسابقه پیشبینی وفاداری مشتریان (با حمایت شرکت شاتل) و مسابقه بازشناسی گوینده میشود.
وی افزود: این مسابقات از فروردین سال جاری آغاز شد و تا آبان ماه ادامه داشت و در طی آن بیش از ۵۰۰ تیم در چهار رشته به رقابت پرداختند و از این تعداد ۳۰ تیم به دور نهایی مسابقات راه یافتند. ۳۰ تیم راه یافته به مرحله نهایی این رویداد قرار است در روز چهارشنبه ۷ آذر با ارائه ایدهها و دستاوردهای خود، با یکدیگر به رقابت بپردازند.
خالویی اظهار داشت: همزمان با برگزاری مرحله نهایی هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر با حضور ۳۰ تیم در روز هفتم آذر، نمایشگاهی از محصولات حوزه هوش مصنوعی برگزار میشود.
به گفته وی همزمان با رویداد پایانی این مسابقات مجموعهای از فعالیتها و رویدادهای مختلف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد که از مهمترین آنها میتوان به برگزاری سخنرانیهای علمی، کارگاههای آموزشی، نمایشگاه محصولات و شرکتهای هوش مصنوعی، نمایشگاه پروژه های برتر کارشناسی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد.
۳ سخنرانی ویژه به همراه ۴ برنامه کارگاه آموزشی در حوزه های صوت، مدل های زبان نظیر ابزار زبانی چت جیپیتی، یادگیری تقویتی در بازار مالی به همراه نمایشگاه برترین پروژه های کارشناسی هوش مصنوعی در کنار نمایشگاه محصولات هوش مصنوعی بخشی از برنامه های روز اختتامیه است.