شناسهٔ خبر: 69931525 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد؛

رویداد ملی «سقاخونه» فرصتی برای تقویت فرهنگ زیارت در کشور

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در این دوره سعی کرده‌ایم فرهنگ زیارت را در قالب رویدادهای مختلف و با مشارکت شهرهای زیارتی کشور، ترویج دهیم و از جمله مصادیق تجلی این نگاه، رویداد «سقاخونه» بوده که برای سال دوم شاهد برگزاری آن خواهیم بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حجت‌الاسلام حسن منصوریان در گفتگویی با بیان اینکه وجود پربرکت مضجع منور رضوی، حرم حضرت فاطمه معصومه(س)، حرم احمدبن‌موسی(ع)، و امامزادگان در ایران اسلامی فرصت بسیار ارزشمندی برای رشد و ارتقاء شهرها فراهم آورده، اظهارکرد: این فضاهای معنوی و روحانی، به عنوان بستری برای برگزاری بزرگترین اجتماعات مردمی شناخته می‌شوند و کانون هم‌افزایی اجتماعی هستند.

وی گفت: یکی از محوری‌ترین رویکردها و فعالیت‌های مدیریت شهری در این دوره، توجه به مقوله زیارت بوده و برهمین اساس، فعالیت‌های متنوعی با محوریت معاونت زیارت سازمان فرهنگی شهرداری تعریف و اجرایی شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: با همت صورت گرفته، نقش‌آفرینی در حوزه ترویج فرهنگ زیارت را در سطح ملی گسترش داده‌ایم و امروز دبیرخانه شهرهای زیارتی ایران اسلامی ذیل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع کلان‌شهرهای کشور توسط معاونت زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تشکیل شده است.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه در این دوره سعی کرده‌ایم فرهنگ زیارت را در قالب رویدادهای مختلف و با مشارکت شهرهای زیارتی کشور، ترویج دهیم، تصریح کرد: از جمله مصادیق تجلی این نگاه، رویداد «سقاخونه» بوده که امسال برای دومین بار شاهد برگزاری آن خواهیم بود.

وی گفت: رویداد «سقاخونه» به دنبال هدایت، حمایت و کمک به تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه، ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکار حوزه فناوری‌های گردشگری مذهبی، هم‌افزایی و ارتقاء تعامل بین نقش‌آفرینان زیست بوم فناوری و نوآوری شهرداری‌ها و ... است.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه هرساله شاهد گسترده‌تر شدن فعالیت‌ها و اهداف تبیین و تعریف شده برای رویداد ملی «سقاخونه» هستیم، افزود: این رویداد در حوزه‌های متنوعی چون تعلیم و تربیت روان‌شناسی، علوم اجتماعی و سیاست‌گذاری فرهنگی و حکمرانی و مدیریت زیارت بوده و امیدواریم در سایه تقویت تعاملات بین مدیریت‌های شهری شهرهای زیارتی کشور، بیش از پیش در جهت تقویت فرهنگ زیارت گام برداریم.

46