شناسهٔ خبر: 69789354 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

راداری برای به‌دام‌انداختن آدم فضایی‌ها

پس از اینکه آمریکایی‌ها اعلام کردند پدیده‌های ناشناسی که معمولاً به‌عنوان بشقاب پرنده شناخته می‌شوند، واقعی و با انسان‌ها در تعامل هستند، پنتاگون از استقرار تمام وقت قابلیت‌های نظارتی جدید موسوم به رادارهای دوبعدی و سه بعدی و تلسکوپ‌های الکترواپتیکی و فروسرخ دوربرد خود برای نظارت بر یوفوها خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پنتاگون در گزارش مالی ۲۰۲۴ خود گفت که این قابلیت که به‌عنوان Gremlin شناخته می‌شود، در سه ماهه اول سال مالی ۲۰۲۵ به‌کار گرفته خواهد شد. با این حال، پیش از این پنتاگون معتقد بود که بیگانگان وجود ندارند.

۴۸۵مورد گزارش از سوی پنتاگون منتشر شده است که وجود بشقاب پرنده‌ها را در طول دوره گزارش می‌دهد. ۲۷۲گزارش باقی‌مانده از این گزارش‌ها بین سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ رخ داده‌اند.

البته طبق گزارش دقیق‌تر پنتاگون، همه اشیا ناشناخته لزوما بشقاب پرنده نبوده‌اند و شامل انواع مختلف بالن‌ها، پرندگان و سیستم‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) می‌شدند. البته هنوز ۱۷۴پرونده مبهم وجود دارد که در انتظار بررسی نهایی و تأیید است. البته دفتر حل ناهنجاری همه دامنه آمریکا ملقب به AARO تأکید کرده است که تا به امروز، هیچ مدرکی از موجودات فرازمینی، فعالیت یا فناوری کشف نکرده است.

گرملین شبکه‌ای از رادارهای دوبعدی و سه‌بعدی و تلسکوپ‌های الکترواپتیکی و فروسرخ دوربرد است که توسط مؤسسه تحقیقات فناوری جورجیا توسعه یافته است. طبق گزارش‌ها گرملین طی آزمایشی درماه مارس «با موفقیت داده‌ها» را جمع‌آوری کرد و اکنون در یک «سایت امنیت ملی» برای یک «الگوی جمع‌آوری زندگی بیگانگان فضایی» ۹۰روزه مستقر خواهد شد. این گزارش همچنین بیان می‌کند که AARO در حال توسعه یک طرح علم و فناوری جدید برای ترسیم و رسیدگی به چالش‌های پیش روی شناسایی بشقاب پرنده‌هاست، مانند کمبود داده‌های حسگر با کیفیت بالا و مجموعه‌ای از شکاف‌ها در پایگاه دانش علمی.

بیشتر بخوانید:

سیستم گرملین تا حدی برای ایمن نگه داشتن حریم هوایی ایالات متحده طراحی شده است. این نخستین سیستم نظارتی موجودات ناشناخته‌های فضایی نیست که در ایالات متحده مستقر شده است. آوی لوب، استاد دانشگاه هاروارد، پروژه گالیله را در سال ۲۰۲۱ تأسیس کرد، که در حال توسعه شبکه‌ای از تلسکوپ‌ها و دوربین‌ها است تا همیشه آسمان را زیرنظر داشته باشد.