شناسهٔ خبر: 69715719 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

دست کسانی که سود فعالیت و تولید کشاورزان را می‌برند کوتاه خواهد شد

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تاکید کرد دست کسانی که سود فعالیت و تولید کشاورزان را می‌برند کوتاه خواهد شد و تلاش می‌کنیم اقتصاد پایدار را به مناطق روستایی بازگردانیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، عبدالکریم حسین‌زاده پس از  پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه قرار است تا پایان برنامه هفتم در حوزه آموزش و مدارس ۳۰ درصد از شکاف آموزشی را کاهش دهیم، تصریح کرد: براساس برنامه هفتم در حوزه ورزش باید ۴۰ درصد افزایش مشارکت ورزشی داشته باشیم یا در حوزه آب شرب قرار است پروژه‌های نیمه‌کاره به اتمام برسد اما همه این‌ها موضوعاتی هستند که باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی به نقطه مطلوب اهداف برنامه ۵ ساله برسیم.

 

وی درباره از بین بردن شکاف‌های آموزشی نیز گفت: برنامه ۵ ساله هفتم در این زمینه تکلیف کرده است که باید ۵ هزار کلاس درس را به آموزش آنلاین متصل کنیم، دو میلیون دانش‌آموز را در مناطق محروم باید تحت پوشش آموزش قرار دهیم، براساس برنامه تعیین شده ۳۰ هزار نفر را در مناطق روستایی تحت آموزش مهارت‌های حوزه‌های اقتصادی، کشاورزی و مهارت‌هایی از این دست قرار دهیم.

 

وی به برنامه دولت برای اشتغال‌زایی اشاره و بیان کرد: دست کسانی که سود فعالیت و تولید کشاورزان را می‌برند کوتاه خواهد شد و تلاش می‌کنیم اقتصاد پایدار را به مناطق روستایی بازگردانیم. حوزه اشتغال ظرفیت‌های بسیار وسیعی در مناطق مختلف دارد.

 

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور همچنین به احیای کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی پرداخت و گفت: احیای کارخانه‌ها در اولویت دولت قرار دارد، اگر ما نتوانیم صنعتی‌سازی را به مناطق روستایی و محروم منتقل کنیم، توسعه این مناطق با شکست مواجه خواهد شد. کمیته مربوط به این امر را در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تشکیل داده‌ایم؛ در همین راستا احیای صنایعی که فعال نیستند را هدف‌گذاری کرده‌ایم. وظیفه داریم صنایعی را که بر اساس یک‌سری اصول واقعی شکل گرفته‌اند احیا کنیم.

 

حسین‌زاده با بیان اینکه تصور واقعی من این است که دور از شأن ملت ما است که کولبری، سوختبری یا لنج‌بری کنند، خاطرنشان کرد: روز گذشته مقرر شد با دوستانی که در این حوزه فعال هستند و یک تشکل در ۱۷ استان مرزی دارند، جلسات مشترکی داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: راه‌حل درست این است که با وزارتخانه‌های مشترک یک کار تیمی انجام دهیم و برای آنها اقتصاد پایدار به وجود بیاوریم. با برنامه‌ریزی‌ها و قولی که رئیس جمهور درباره این خصوص دادند و پیگیری‌های انجام شده و تصویب در دولت، این موضوع یکی از اهداف واقعی دولت است و ما در این مسیر پیش خواهیم رفت.