به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، علیرضا صابری از همراهی جراحان فوق تخصص پلاستیک با مردم در مناطق محروم خبر داد و اظهار کرد: اعضای این انجمن با سه مؤسسه خیریه، شامل ققنوس، مرهم و نهاد امید و دانش همکاری دارد.
وی درباره فعالیتهای خیرخواهانه انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت: مؤسسه ققنوس در حوزه ترمیم سوختگی فعالیت میکند و پزشکان فوق تخصص پلاستیک همکاری گستردهای با این مؤسسه دارند، مؤسسه ملی مرهم نیز در زمینه ناهنجاریهای مادرزادی، به ویژه شکاف لب و کام، فعالیت میکند و جراحان پلاستیک در نقاط مختلف کشور تاکنون بیش از ۳۰ سفر انجام داده و این اعمال ترمیمی را به صورت رایگان ارائه میدهند.
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با اشاره به فعالیتهای مؤسسه نهاد امید و دانش افزود: با کمک مالی جراحان پلاستیک و خیران، این انجمن به مدرسهسازی و ساخت خانههای بهداشت در مناطق محروم پرداخته است. تاکنون بیش از ۲۰ مدرسه در مناطق سیستان و بلوچستان، خاش، دشتیاری و مازندران ساخته شده است.
وی گفت: بسیاری از فیلمهای سینمایی بدون مشاوره متخصص ساخته میشوند و این امر باعث انحراف افکار عمومی از موضوع عملهای ترمیمی میشود.
صابری افزود: با وجود اینکه بسیاری از مردم تفاوت بین فیلم سینمایی و واقعیت را تشخیص میدهند، بعضی از فیلمها بدون مشاوره پزشکی تولید میشوند. به عنوان مثال، در برخی فیلمها شاهد انجام سی پی آرهای غیرحرفهای هستیم یا فردی که دچار سوختگی شدید شده، پس از عمل به طرز غیرواقعی زیباتر میشود.
وی عنوان کرد: در حال حاضر در بعضی نقاط دنیا تغییر چهره و پیوند کامل صورت از فرد با مرگ مغزی انجام میشود، اما این تکنولوژی بسیار پیچیده است و در همه جا امکانپذیر نیست.
دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران گفت: جراحان پلاستیک در نقاط مختلف کشور تاکنون بیش از ۳۰ سفر در مناطق محروم انجام داده و این اعمال ترمیمی را به صورت رایگان ارائه میدهند.