شناسهٔ خبر: 69688412 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

در مراسم محفل انس قرآن کریم؛

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مراسم محفل انس قرآن کریم گفت: قرآن؛ کلید تحول زندگی و ساختن دنیای بهتر است

دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مراسم محفل انس قرآن کریم که به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شد، گفت: قرآن سرلوحه برنامه‌ها و اقدامات‌مان باشد، دنیای متفاوتی را شاهد خواهیم بود.

صاحب‌خبر -
به گزارش مفدا علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛ رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: مهم‌ترین و اساسی‌ترین بحث زندگی‌مان باید قرآن باشد و از این سرمایه عظیمی که دین مبین اسلام در اختیارمان گذاشته بهره ببریم.
وی با اشاره به تحولات جهانی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه و لبنان ، افزود: اگر در دنیای امروز قرآن سرلوحه قرار بگیرد، شرایط بهتر و اخلاقی‌تری را شاهد خواهیم بود.
دکتر حسینی خطاب به کارکنان، اساتید و دانشجویان حاضر در محفل انس با قرآن تصریح کرد: انس با قرآن و تلاوت چند آیه از آن به صورت روزانه موجب می‌شود تا زندگی هدفمندی داشته باشیم و به زندگی سروسامان بدهیم. بسیاری از بی سرو سامانی‌ها دنیای امروز به دلیل دوری از قرآن است.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: هر آنکس که در مسیر قرآن قرار دارد، اوضاع بهتری دارد و دنیا و آخرت خود را ساخته است.
دکتر حسینی افزود: انس با قرآن باعث تحول در خشی و سلامت اجتماعی گفت : کلید تحول زندگی و ساختن دنیای بهتر است.

در مراسم انس قرآن کریم که به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر نائیجی عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه، به موضوع سلامت معنوی اشاره کرد و افزود: رسالت اصلی قرآن به عنوان یک پیام جاودانه همان سلامت معنوی و معنادرمانی است، زندگی بدون معنا، بدون دین اسلام و دیدگاه شیعی و بدون معنویت معنا ندارد.

وی با اشاره به زندگی هانری کوربن فیلسوف،ایران‌شناس، اسلام‌شناس و شیعه‌شناس فرانسوی که بخشی از عمر خود را در ایران سپری کرده است، گفت: هانری کوربن به دنبال کشف حقیقت بود در ایران با علامه طباطبایی آشنا شد و در مکتب علامه طباطبایی اسلام ایرانی و مکتب تشیع را به غرب معرفی کرد.

عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه در ادامه افزود: در قرآن مطالب زیادی وجود دارد که کشف نشده است، در حقیقت عقل با دین کامل می‌شود اگر عقل نباشد علم کامل نمی‌شود، معنویتی که قرآن به سراغ آن می‌رود معنویت عقلانی، وحیانی و باطن گرایی است، باید سراغ دین بروید، قرآن و پیامبر شفابخش هستند.

نائیجی ادامه داد: دین اسلام مسیر را نشان می‌دهد از ظاهر به باطن رسیدن را هموار می‌کند و رسیدن به همه این مسائل مهم با قرآن است که با عقلانیت، معنویت وحیانی تحقق پیدا می‌کند.

در این برنامه با اهدای هدیه از برگزیدگان مسابقه زندگی با آیه‌ها و مرحله دانشگاهی مسابقه نهج البلاغه دانشگاهیان در بخش‌های اعضای هیئت علمی دانشگاه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تقدیر شد.

در این مراسم از نفرات برگزیده مسابقه زندگی با آیه‌ها تقدیر شد، نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب خانم‌ها، آرزو تیموری، نیلوفر جنگجو و زهرا قربانی هستند.

گفتنی است، این محفل قرآنی به مناسبت هفته قرآن و عترت با حضور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر بابک فرزین‌نیا معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر سعید خانجانی معاون پژوهشی،دکتر کیانوش عبدی مسئول بسیج جامعه پزشکی،حجت‌الاسلام والمسلمین محمد افشاری مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، دانشجویان، کارکنان، اساتید، با اجرای سید حامد رشیدسادات مجری رسانه ملی و با حضور محمد امین نبی لو قاری نوجوان و ممتاز کشوری برگزار شد.

گزارش تصویری

http://www.mefda.ir/photo/397702/

http://www.mefda.ir/photo/397698/